çıkma alacan abicim en ucuz yol o kazalı yatan araçları takip et fırsatını bulursan çok ucuza parçalar bulabilirsin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Benim tavsiyem, yaptırmaya karar verirsen önce iyi bir ustaya git, değişmesi gereken parçaları kesin bir şekilde tesbit ettir. Listeyi al yanına, Gaziantep diyorsun ama parçaların hepsini bulamadığın gibi ucuzada bulamazsın, dogru Ankara'ya ostim veya yıldız sanayine git. Parçaların hemen hemen hepsini bulacağın gibi ucuzada bulabilirsin. O zaman maliyette belli olur, kararı buna göre verirsin. Biraz yorulman gerekecek ama neyaparsın artık. Allah kolaylık versin işin rasgelsin, tekrar geçmiş olsun.
arkadaşlar iyi akşamlar
dayanamadım akşam falan demedim ve gittim yine arabamın yanına
yanan parçaların adını bildiğim kadarıyla çıkarttım
liste şu şekilde
radyatör
radyatör fanı
ön panjur logolu
radyatör hortumları
fren hidrolik kutusu
motor yağ çubuğu
hava debi metresi
hava filtresi hortumları
sol davlumbaz
polen filtresinin takıldığı plastik kısım ve ordaki sensörler
radyatör bağlantı kulakları
sağ ön torpidonun oradan motor bölümüne geçerek sol sigorta kutusunun arkasındaki scarta benzer girişe kadar olan kablo tesisatı ve
akününyanındaki sigorta kutusundan radyatörün fan ve hareret buşürüne ve oradanda motorun altına doğru giden kablolar tamamen yanmış durumda
arkadaşlar birde motorun soğutma çalışmaları için itfaiye tarafından tamamen su içerisinde bırakıldığını düşünürsek sizce ne masraf gider ve parça fiyatlarını tahmini olarak yazarsanız sevinirim...