evet telde 1300 demişse pazarlığı illaki vardır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazmışdım benim kafamdaki ortalama fiyat tabi orjinal çıkma karışıkdı yan sanayi olursa 2 bin tl den 1.2 lere düşmesi doğal bence fiyat gayet iyi ve normal benim fikrim..demek parçaları orjinal toplasan benim dediğim fiyatlara denk gelicek işde..
Hocam usta ne kadar el emeği isteyecek birde ona bakmalı sadece parçayla bıtmez.İkincisi muhakkak iyi bir usta olmalı bence...
kendin parçaları sat kapıların tanesi boş 400 lira motor sağlamsa 2500 şamzıman 1250 v.s v.s hurdacı oaracı 3000 liraya alır .yok bincem diyosan çıkma parçalarla donat bin olmadı öle sat.
o biraz ustayla samimiyetine iç diğin çaya ettiğin sohbete ustanın insanlığına kalmış ne ustalar var bir vida sıkıştırmaya para alır ne ustalar var deve yükü iş yapar para istemez ona göre büyük bir iş değildir çünkü basit bir şeydir ama uğraşmışdır ona rağmen senle ettiği sohbetin hatrına arkadaşlığının hatrına para istemez..
Yapabildigin idare edicek en iyi en ucuz maliyetli şekilde yap ve sat derim ben geçmiş olsun.