Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşim Zaten 1.6 Vectranin Kasai Ağir Geliyo O Arabanin Yapip Yapabileceği Bence O En Fazla 5-6 Km Fazla Yapan çikar Ama Yok Daha Fazla Hiz Istiyorum Diyosan Motor Modifiyesine Başlicaksin
hoca normal yaa 198 daha ne bekliyorsun o kasadan yanii hadi tutki 250 bastın nerde kac saniye gidicen 250 ile ne gerek var sen yakmasına bak TÜRKİYE de en fazla zaten 130 la gidebiliyorsun kurallar dahilinde fazlasınada gerek yok ayrıca tehlikeliii
yeni çıkacak olan vectrayı bekliyorum belki performans açsından değişmiş olabilir değişimli halini gördüm çok mükemmel ford mondeoya benziyo ikisininde görünüşünü aynı tasarımcı yapmış ondan olabilirmi acaba vallahi hız konusunda bende vectra c var 200 geçtim mükemmel gidiyodu
yani arabanın kaç yaptığı benim için önemli değil önemli olan ne kadar zamanda hıza ulaştığı.bence araba en fazla 150 yapsın ama 5 den 4 e çektinmi ok gibi fırlasın ben bunu seviyorum.
c kasa çok ağır hele ki 100hp motorlara sahip olanının iyice yavaş olduğunu biliyorum.arkadaşım hem a3 1,6 otomatik hem de avensis 1,6 kullanıyor.şu kadar diyorum avensiste öyle bir ivmelenme var ki sınıfındaki vectra plakayı bile okuyamaz ama 260 km yapacak kadar değil....