Vectra 1.6 Comfort En Fazla Kaç Yapiyor!

210 görmüştüm :D

işin açıkçası 1.6 motorlardan çok fazla bir performans beklemek yanlış olur ectra ve benzeri araçlarda

konunun üstünden 1 sene geçmişşş

25-30 bin ytl para ver enfazla 198 km hız yapsın,naylon teneke karısımı clio bile 180 yapıyo,madem bu kasaya bu motor kucuk ozman uretmesinler.en iyisi al bi vectra 2.0 96-97 model 12-13 bin ytlye rahat 230-240 km gorursun

25-30 derken 2. eldenmi bahsediyorsun :confused: ben 70 milyara aldım arabamıda :cool:

o clio da 180 ile giderken ufak bir tas parcası yada lastik patlaması ile vücudunun parcalarını bile bulunamayacagını biliyorsun dimi?
clio ile vectra karsılastıranıda gördük sonunda...araba motordan mı ibarettir? o zaman alın bi şahin koyun turboyu bir de egsoz yaparsın pimaş boru gibi mis gibi 10bine halledersin işi :kop:
görende almanyada falan sanacak türkiyede yol var sanki de 198 az geliyormus

25-30 bin ytl para ver enfazla 198 km hız yapsın,naylon teneke karısımı clio bile 180 yapıyo,madem bu kasaya bu motor kucuk ozman uretmesinler.en iyisi al bi vectra 2.0 96-97 model 12-13 bin ytlye rahat 230-240 km gorursun

27 Ocak Pazar günü (yarın) saat 14:00 de beşiktaş sahilde haneden beerportta buluşuyoruz. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Aktiviler bölümünde İsimlerini Yazdırsın, HADİ İSTANBUL!!!

ben bu konuda biraz meydan okuma var gibi gördüm. hani ben o hıza çıktım foto ilede bunu kanıtladım gibi. ama sorunda 1,6 kaynaklı gibi duruyor hani.

Geri