Vectra 2.0 CD 100.Yıl Karar Vermem'de Yardımcı Olursanız Sevinirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
98 model ve 100.yıl bence galerıcının sallaması olabilir.100.yıl değildir o arac.

Arkadaşlar 100. yı mı? değil mi? bende gıcıklandım iyice araştıracam benim arkadaşlarda 14.500 den fazla verme diyorlar.

Aracın vectranın motoru 130000 km de motorun yapılma nedeni aracın yağ pomnpası çalışmamış o yüzden yatak sarmış. Bilgi verdiniz yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim. Son bi kez düşeneyim iyice araştırayım işime gelirse ve 14.500 de anlaşırsak alırım aksi halde almayacam o arabayı.

Şahin Güzel bir servise göstermek ve Üzerinde iyi bir düşünmek gerek gibi geldi bana

motordan fazla anlamam ama servise göstermeden alma derim kesinlikle bide 100 yoıllarda aracın iç dizzanyında 2 renk gövde o nasıl ki

değerli kardeşim bence hiç bulaşma herşeyden önce o araba 100.yıl değil çünkü 98 model öyle bi araba yok zaten o paralara da güzel bi cdx de bulabilirisn yine de sen bilirsin

Arakadaşlar bugün düşünüyorum yarın tekrardan araca bakmaya gidecem sonucu buraya yazarım. hepinize beni bu konuda aydınlattığınız için çok çok teşekkürler.

galerici ve motor bence uzak dur arkadaş..

Arkadaşlar vectra 100.yıl olan araçlarda ruhsatta 100.yıl diye yazıyormu?

Geri