Yanında getir sen, burada hallederiz.
O dediğin dragon..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanında getir sen, burada hallederiz.
O dediğin dragon..
fırat kardeşimizın sfı ı ıle bugun denedık...
çok temız iyi giden bi gsı
arka tampondayken bırakıyor
1. vites..
http://www.youtube.com/watch?v=OyoDgwBhwnk
ağzımdan aldın.. kısa fıkrıne dun geceden sora iyice ısınmaya başladım arastırma yapıyoruz ztn astra gsı son dişlisi hakkında çok fazla farketceğini bende dusunuyorum
Abi bu video ilk sanayiden çıkarken yapılan başta korna felan vardı ben çekmeye başlarken kornayı kaçırdım.Sekan yuhhh diorum baska da bisi demiyorum ... onca videodan bunu mu koydun pek iyi niyetli bi durum gibi gözükmüyo... Neyse kimse salak değil bu izlediğimiz video da benim aracımda gazlama belirtisi gören bi kimse varsa baska bi söze gerek duymuyorum...
arastırma devam edıyo tabıkı sanzdan acaip kaybedıo ama motorunda önu acık 2.0 larında ölevalla bence sen iyice bi düşün bi chipe verceğin para ile bi kısadan chipe göre 2 kat fazla ilerlersin die düşünüyorum.sahibindende vardı bi ara hala varmı bilmiyorum temiz durumdaydı güzel birde final drive ı vardı.tavsie ederm.vectranın en önemli kaybı o çünkü aktarma.beygir çok bişey katmıyo ben zamanında denemiştim.