vectra 2.5v6 vs astra gsi vs astra coupe turbo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emp:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arastırma devam edıyo tabıkı sanzdan acaip kaybedıo ama motorunda önu acık 2.0 larında öle;)

fırat 1 de bastığımız en sağlıklı kayıt bu drag mrk edıldığı ıcın onu koydum ztn belırttım sora bıraktı dıe.. dierlerinde hep 2 de bastık ztn ondada komple yanyana gittik 3. vitese atamadık.. ama genede koyuorum
2 kişiym bundada
http://www.youtube.com/watch?v=nYngSwRJaIQ

2 de gsi burun çıkarıyor ve yavaş yavaş uzuyor...İyi bi denemek lazım 3-4-5..

2 de gsi burun çıkarıyor ve yavaş yavaş uzuyor...İyi bi denemek lazım 3-4-5..

denizim zaten bu video da 2 de kopmaya baslamıstık... Saglıklı bi netice alınmadı baska bahara kaldı.Benim aracda da 17 Jant + bagajda kabin + Anfiler vs vs Orjinale döndüğümde daha da bi farklı oluyo. Gerci bu haliyleyde kimseye boyun eğmedik ama neyssseeee bilemiyorum yani :)

Arkadaşım, noktalama işaretleriyle değil harflerle iletişim kurabilirsin benle..Eğer kurmak istemiyorsan yazdığım yazıyı filan alıntı yapma!!!

denizim zaten bu video da 2 de kopmaya baslamıstık... Saglıklı bi netice alınmadı baska bahara kaldı.Benim aracda da 17 Jant + bagajda kabin + Anfiler vs vs Orjinale döndüğümde daha da bi farklı oluyo. Gerci bu haliyleyde kimseye boyun eğmedik ama neyssseeee bilemiyorum yani :)

Evet Fıratcım, eşit şartlarda bir daha yürünmeli derim ben..İlk video ile bu video arasında dünyalalar var..Vectra'nın 2.5 lük ciğeri 4. vitesten sonra gsi ı bitirir gibime geliyo...

tabı cnm gsıdada biraz fazla ağırlık vardı.. ztn bundan sora hep denerıs sorun deıl 1-2-3-4, dedığım gibi gsi çok sağlıklı güzel gidıyo.. ne bitik gsilar bılıyoruz kendınden gucsuz arabalara karsı çok zorlanan........ onun ıcın bunu belırtıyorum devamlı...

Son düzenleme:
Tartışma çıkmasın diye editledim.Biliyoruz senin aracının ne kadar iyi gittiğini(!)

Ben tartışma çıkmasına mahal verecek herhangibir şey yazmadım. Varsa yazmak istediğin, forum kurallarını ihlal etmeden yazabilirsin..Yazıp sonradan da editlemek hoş olmuyor. Yanlış anlaşılabiliyor.

Benim arabamında iyi gittiğini düşündüğün için sağol..Ama öyle bir üstünlüğü yok standart sfi.

Bu arada, bi şey ima etmek istediysen, ima etmek istediğin şeyin detaylarını da sen çok iyi biliyorsundur;)

Bilmediği bir şeyi nasıl ima ederki insan;) V6, 280 derece egzantrikli+chipli GTI'ları geçiyor.

Geri