vectra 2.5v6 vs astra gsi vs astra coupe turbo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emp:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayrıca bu konuya son mesajımdır.Tartışma çıkmasını istemediğim için artık konuya hiçbir mesaj yazmayacağım.

Dediğin özelliklerde gti ları geçen araba, gsi ile yürürken arabadaki fazladan bir kişinin lafını etmez;)

Dediğin özelliklerde gti ları geçen araba, gsi ile yürürken arabadaki fazladan bir kişinin lafını etmez;)
emrahın gecti dediği 180 gibi gecıorum gtida kısa sanz olduğu ıcın benımde 3. vites çok uzun olduğu ıcın orda farkı acıyor sora yakalıyorum;)
gsıla 1 kısıyı problem etmem ama arkadas 90 kg ne kadar etkıledığını sen bılıosundur herhalde... genede ılave ıle yururum 160 a kadar fılan...

emrahın gecti dediği 180 gibi gecıorum gtida kısa sanz olduğu ıcın benımde 3. vites çok uzun olduğu ıcın orda farkı acıyor sora yakalıyorum;)
gsıla 1 kısıyı problem etmem ama arkadas 90 kg ne kadar etkıledığını sen bılıosundur herhalde... genede ılave ıle yururum 160 a kadar fılan...

Bahsettiğin detay çok önemli, evet 3. viteste arayı açar ama sonra yakalrsın..Mantıklı..90 kg da çok önemli, ama Emrah arkadaş öyle çok iddalı konuşunca o mantığı yürüttüm.

Sen de biliyorsundur, standart diye tabir edilen bi gti ile yürümüştüm ben, 3 te filan inanılmaz fark atttı bana..O yüzden dediğin doğru;)

bılıyorum:) o arabayı bılırım stock bi gtia göre baya sağlam gider;) gördumde onun benzerının gidişini,,mesela fıratın araba ıle aralarında fazla fark yokdıebilirim 2 boy fılan max yanı,,ama senin fark bana biraz fazla gelmişti, emrahta fazla ıddıalı konusmaz aslında benım arabanın gidişini gördüğü için havaya girdi:):)....

ya zaten kimse o 106'ya stock demesin. 106'nın ne olduğunu az çok herkes bilir. Ateş olsa yakacağı yer misali.

Öyle stock'a böyle stock diyeceğiz elbet biz de.. ;)

Onlar Stock diyorsa diyorsa stocktur.

Koskoca heriflerin yalaan sölemek gibi bi eziklik yapacak halleri yok ya..

arac stockta.. bende 6 ay öncesıne kadar stock 106ların rollde böle gideceğini hayatta tahmın etmezdım ıstanbula gidince gördum;)

Geri