Vectra 3.2 gts

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thr123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tadına doyum olmaz..

3.2 GTS ler çok güzel araçlar ama Türkiye şartlarında değeri pek bilinemiyor. Daha dün baktım 22.000 li rakamlara bile vardı, pazarlıkla 20.000 e alınır herhalde. Çünkü vergisi çok uçuk (3334.00 TL). Durum böyleyken tercih edilecek bir araç gibi gelmiyor bana. Para dert değilse daha iyi seçenekler var, para önemliyse kötü seçenek.

Ben opel çok seviyorum şunaki kullandım araçımdan da çok memnunum ama perfonmas olarak beni tatmin etmiyor daha ve gts lerde çok hoş arabalar gerçekten Serkan bey siz ankaradasınız degil mi takas düşügündügüm araçada ankarada hafta sonu gelip araçı göstermek istiyorum ama güvenilir ve iyi bir sevis neresi var yardımcı olursanız sevinirim

Opel Garaj var forum sponsorumuz. Hakan bey (weSti555) gereken yardımı yapacaktır. Oto Sanayi Sitesi 34. Sokak No:35 Şaşmaz/Ankara . Öğleden sonra ben de o taraflarda olabilirim. Takas şartlarınızı öğrenebilir miyim mahsuru yoksa ?

msj olarak yazdım size..

2002 model gtsinin vergisi düşük arkadaşlar bende bakıyorum hatta :)

2002'nin bebeklik hataları felan çıkmasın?

vergi olayını ibraz edip kasko fiyatı üstünden düşebiliyormuşsunuz belki önceki sahibi yapmışdır.. araba güzel güle güle kullanın tabi 3.2 ye çıkdım mı ben olsam amerikandan şaşmam :D

2002'nin bebeklik hataları felan çıkmasın?

hehehehe :D güzel tanım.. ama C2 kasada düzeltmiş olabilirler sanırım yada 2004'de..

2002 model gtsinin vergisi düşük arkadaşlar bende bakıyorum hatta :)

2002 ya da 2005 farketmez ki 7-11 grubuna giriyorlar. Kasko bedelinden dolayı bir indirim oluyor sanırım %5 inden fazla olduğu için ve bir alt motor grubunun vergisini (2196.00 TL) ödüyorlar. Ki bu bile fazla. Yazıktır ya..

Geri