Vectra 3.2 gts

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thr123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi 1200 küsür vergisi var yıllık ben çok araştırdım sadece 2002 model için geçerli

abi 1200 küsür vergisi var yıllık ben çok araştırdım sadece 2002 model için geçerli

Haklı olabilirsin net konuşmak istemiyorum ama 2002 modelin özelliği ne ki ? 31.900 TL kasko bedeli var. 2003 modelinki 38.300 TL 2005 ise 47.900 TL Hepsi aynı yaş grubunda (7-11). Vergi miktarları kasko bedellerinin %5 ini geçtiği için bir alt motor grubunun vergisini ödemek zorundalar hepside. Bu rakam 2196 TL olmuyor mu. Ben nerede yanlış yapıyorum ? 1200 küsür dediğin rakam nereden çıkıyor acaba ?

mustafa nasıl bi araştırma ki bu 1200 tl olmuyor yıllık vergisi 7 - 11 yaş olarak geciyor yani yıllık vergisi 3,334 tl oluyor :D

Özellikle 2003 model 3.2 lerin motorlarının sorunlu olduğu söyleniyordu ne kadar doğru bilemem.

ufak tefek her aracta oluyor bunda da olması normal yani yoksa şirketler nasıl ayakta duracak :D

Haklı olabilirsin net konuşmak istemiyorum ama 2002 modelin özelliği ne ki ? 31.900 TL kasko bedeli var. 2003 modelinki 38.300 TL 2005 ise 47.900 TL Hepsi aynı yaş grubunda (7-11). Vergi miktarları kasko bedellerinin %5 ini geçtiği için bir alt motor grubunun vergisini ödemek zorundalar hepside. Bu rakam 2196 TL olmuyor mu. Ben nerede yanlış yapıyorum ? 1200 küsür dediğin rakam nereden çıkıyor acaba ?

bu olay bilmiyorum nasıl ama var mesela cherooke lere çok bakıyorum vergileri çok oynak 3.1 lerde vergi fiyatı 2 bin tl iken bir bakıyorsun bir ilanda adam yıllık vergisi 800tl dir yazmış hoppa diyorsun nasıl olur hangi dilime atsan uymuyor.. yani bir şeyler var o işdede bende anlamadım..

Olabilir valla Türkiye sürprizler ülkesi :D

vergi dairesine gittim sordum. 2002 modelin vergisi ile 2003ün vergisi arasında 1000 lira oynuyordu.

şöyle bi düşünmek gerek. oto pazarında dolu 3.2 var hemde 20binliraya kadar düşüyorlar. araçlar gırtlak dolu.

en kötü 20bine alsan nasıl olsa vergi ödenmiş zaten. al herşeyi sök :) koltuklar filan comforta çevir hemde. ozaman araba sana beleşe gelir :)

vergi dairesine gittim sordum. 2002 modelin vergisi ile 2003ün vergisi arasında 1000 lira oynuyordu.

şöyle bi düşünmek gerek. oto pazarında dolu 3.2 var hemde 20binliraya kadar düşüyorlar. araçlar gırtlak dolu.

en kötü 20bine alsan nasıl olsa vergi ödenmiş zaten. al herşeyi sök :) koltuklar filan comforta çevir hemde. ozaman araba sana beleşe gelir :)

Ben de benzerini düşünmüştüm, alıp parçalayıp satsak 2 katına yakın eder herhalde. Bazılarında AFL farlar CID ekranlar vs. türlü türlü donanım var. Parça olarak çok kıymetliler ama nedense aracın üzerinde hiç önemleri yok gibi :rolleyes:

Ben de benzerini düşünmüştüm, alıp parçalayıp satsak 2 katına yakın eder herhalde. Bazılarında AFL farlar CID ekranlar vs. türlü türlü donanım var. Parça olarak çok kıymetliler ama nedense aracın üzerinde hiç önemleri yok gibi :rolleyes:

bu bütün yüksek hacimli araçlar için geçerli değilmi mesela chrysler gurubunda 300m concorde strarus lhs sebring almaya kalksan fiyatları ölmüş sürünüyor 12-13 bin tl lere kadar bulmak mümkün.. araçlara bak gırtlağına kadar dolu yok yok sunroof deri döşeme elektrikli ısıtmalı koltuklar cruise control abs esp asr v.b

Geri