vectra a gt jantı, corsa c ye olurmu?

benim zaten gri renkti ama arabanın kendi renginden farklıydı ve parlaktı. güneşte filan çok parlıyor. şimdi mat gri yapıcam. tam enjoy olacak inşallah. kadran için renkli film istiyorum ama bulamadım nette filan.

Polonya'dan bi sitede satılıyor, güvenebilsek kargoda gümrükte sıkıntı çıkmayacağını, çok güzel çeşitleri var indiglo tarzı.

site linki mevcutmu sizde? ben birtane buldum 128 siterlin yazıyor. ingiliz sitesi. vauxhall corsa diye geçiyor zaten. ama çok pahalı geldi.

Benim dediğim o kadar pahalı bişey değildi, siteye bakalı bayağı bi zaman oldu araştırıyım bulabilirsem siteyi link atarım.

tesekkürler

20 eurodan başlayan fiyatlar var e-bay'de, biraz araştırdım, Türkiye'yede gönderiyorlar ancak kalitesi nedir onu bilemicem.

teşekkürler yardımlarınız için hepsini dikkate alıcam. burda bir arkadaşım var. photoshopta istediğin gibi tasarlarız, onlarda bir makine varmış baskıda yaparmış aynı kalitede bir plastik malzemeye. bakalım uğraşıcak bu hafta bişey çıkar sanırım. durumu bildiririm. eğer olursa istenilen kadrana baskı yapabilicez. hepimize faydalı olur sanırım.

Bildiğim kadarıyla baskıyı fotoğraf kağıdına yapıyorlar, sonra içine led felan döşüyorlar, bi arkadaşım orjinal aydınlatmaları ile dediğim şekilde fotoğraf kağıdına basılmış kadranlardan Bmw e30 aracında kullanıyordu, denemek görmek lazım. :)

bakalım deneyip görcez. gelişmeleri paylaşırım. :)

jantlar yakısır dostum bastınmıda bide 10 numara olur zatn aracın cok yuksek gorunmuyo ben yakısacagını dusunuyorum

Geri