Vectra Aranıyooor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben aracı oldukca cüzzi bi rakama komple boyalı 1 parça deyısenı olarak aldım titiz oldugum için küçüklü buyüklü bütün masraflarını yaptırdım 2500 lıra masraf ettım tam binmelık oldu lakin sanayıcılerle akraba oldum gide gele ufak bı ses ama yınede sanzumanı ındırtıcem salı günü aşık oldum sanayiye :D:rakir::rakir: :rakir::rakir::rakir:

Abi vectra c aşkı böyle birşeydir.. Hançer gibi girmiştir kalbine..Çıkarsan ölürsün,çıkarmasazsan da eğer yaşarsın ama kalbin her attığında da hissedersin :rakir:

Ne diyorum la ben :D

ben aracı oldukca cüzzi bi rakama komple boyalı 1 parça deyısenı olarak aldım titiz oldugum için küçüklü buyüklü bütün masraflarını yaptırdım 2500 lıra masraf ettım tam binmelık oldu lakin sanayıcılerle akraba oldum gide gele ufak bı ses ama yınede sanzumanı ındırtıcem salı günü aşık oldum sanayiye :D:rakir::rakir: :rakir::rakir::rakir:
merak ettim cüzi miktarı :D

bana hangi güç 230 binde dizel araba aldırtacak :D canlı bomba resmen :) hart diye 3 bin motor masrafı çıkarsa yayarız direk :)

Tamam da hani değişensiz boyasız istiyordun Fatih :confused:?Araba dolu..Comfort fiyatına elegance 1.9 cdti sunroof AFL .. Bu araba kaçmaz bence :cool: yeni aracın hayırlı olsun o halde ne diyelim :)

Tamam da hani değişensiz boyasız istiyordun Fatih :confused:?Araba dolu..Comfort fiyatına elegance 1.9 cdti sunroof AFL .. Bu araba kaçmaz bence :cool: yeni aracın hayırlı olsun o halde ne diyelim :)

Ne yaptın usta gerçektende yürüyen bomba bu o kilometre ne öyle ben arabam 180 bin km de diye satıp yenisini alacam diye düşünüyorum valla hemde benzinli motor :) bu araç alınmaz gerçektende

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

zaten ilan tarihi 14 Ekim 2012 :D ya satılmıştır yada patlamıştır bence :D

Abi geçen gün bu forumda 4 milyon km yol yapan 1972 modeldi yanlış hatırlamıyorsam araba vardı..Hala daha gidiyormuş..Bizim araçlar onun yarısı kadar yapamayacak mı? :)

değişensiz arıyorumda benzinli motor olsa bile o yaşta o kadar km araba almam :D

Geri