Vectra B Butonları Led Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelim71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
direnç değeri 330 ohm arkadaşlar.

ya bende yapmak istiyorum led ama hani lambaların parlaklığını düşürebiliyoruz ya geceleri göz almasın diye o işlem ledlerde de geçerli oluyormu acaba öğrenebilirmiyim kolay gelsin

ya bende yapmak istiyorum led ama hani lambaların parlaklığını düşürebiliyoruz ya geceleri göz almasın diye o işlem ledlerde de geçerli oluyormu acaba öğrenebilirmiyim kolay gelsin
ledlerdede aynı işlem uygulanailiyor.kolay gelsin...

gökhan kardeş sen orjinal ampullerin bağlı olduğu plastiği hiç kullanmadın sanırım öyle değilmi direk metal ayaklara bağladın ledleri

ben bir türlü sökemedimm şu butonu korkuyorum kırılacak diye :(

butonun sağından ve solundan dengeli tutarak ince birer tornavida ile çekerseniz çıkar

Arkadaşlar bende bugün led aydınlatma yapayım dedim ama bir türlü yapamadım.
CIMG4622.webp

Soketleri çıplak halde aracın üzerine takıp ledleri dokundurarak + ve - uçları buldum.Daha sonra da evde lehimledim.
Arabaya gidip yerine taktım ama çalışmadı.Acaba ledleri mi zarar gördü diyerek butonların üst kısmını tekrar söktüm ve ledleri kopardım.Başka ledle denedim ışık yanıyor.Çıkardığım ledileri de evde pille denedim sağlam çıktı.Bir de şöyle bir problem var;
Parkları yakıp ledi dokundurduğumda her iki + ve - uçta da yandı.Normalde park lambaları yanarken o da yanmalı, gösterge panelinde TC ışığı yanmadığına göre (TC tuşu ile denedim) ledi oraya dokundurduğumda yanmamalı ama yine de yanıyordu...Arkadaşlar bu bir izzeti nefis meselesi oldu :( Bi yardım Allah aşkına

TC butonunun zaten yanması lazım, yanmasa gece gece o tuşun yerini nasıl bulacaksınız? :)
evde deneyip sağlamken arabaya takınca yanmaması da önemli bir durum değil, bende çok yaşadım, lehimden kaynaklı temazsızlık olabilir, müdahale edince düzeliyor. kolay gelsin

Geri