Vectra B Butonları Led Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelim71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alttaki fan grubu nasıl sökülüyor bilen varmı yapmışken ona da el atayım

Kardeş ellerine sağlık güzel olmuş.Ben niye beceremedim bu işi yav :( Eski haline getirdim ama iki butonun park aydınlatması çalışmaz oldu :( Bu arada benim butonlarda farklı....

led bacaklarını biraz daha kısaltırsanız buton üstünde homojen aydınlatma sağlanır :good:

18042011492.jpg

Son düzenleme:
valla baya sinir harbi yaşattı şimdilik dokunmuycam ileriye dönük müdahale edebilirim

sizi yakalamışken şu insigna su fıskıyesi projeniz ne alemde bende istiyorum :)

Son düzenleme:
elinize sağlık güzel olmuş, fakat ledlerin bacaklarını uzun bırakmışsınız ve bu sebepten aydınlatma dağılımı eşit olmamış ,bunuda düzeltirseniz daha güzel olur. kolay gelsin.

valla baya sinir harbi yaşattı şimdilik dokunmuycam ileriye dönük müdahale edebilirim

sizi yakalamışken şu insigna su fıskıyesi projeniz ne alemde bende istiyorum :)

bu hafta acayip yoğunum, 2 kere Ankara işim var:) bende bir an önce yapıp bitirmeyi istiyorum ama biraz sakinleyim tamamlarım umarım

o parçayı nerden bulduysan bizde alalım ben hemen montajlarım,

ethem abi teşekkür ederim artık ilerleyen zamanlarda müdahale ederim

niye yapamadın herşey ortada, tuşların artısı eksisini bildikten sonra gerisi kolay

Kardeş tuşları üzerini söküp yerine taktım ve ledleri dokundurarak + ve - bulmaya çalıştım.Buna göre de lehimleme yaptım.Bunun haricinde tuşların + ve - lerini nasıl bulurum?

Geri