Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de düğme aktif olunca üst aydınlatma sönüyor. Enteresan bir durum düğme pasif olduğunda aydınlatma çalışıyor. İnce olan düğme aktif lambası acaba çalışınca park ışığınıda mı aydınlatıyor?
Arkadaşlar az önce tekrar lehim yaptım ve denedim.Parkları yaktığım zaman tuşun aktif oldğunda yanan lamba da yanıyor.Ledleri koparıp tekrar denedim...Olmuyor olmuyor
Arkadaşlar bu arada benim aracın buton takımı farklı.Vectra B butonu.Sizin paylaştığınız resimler B2 butonu sanırım...
Kardeş 1.sayfada resimlerini paylaştım.Sizin butonların içi ile bizimki farklı bence...
Bu arada butonun birini sadece parkları yakınca mavi görünecek şekilde yaptım.Ancak direnç değeri büyük geldi sanırım.Gece olmasına rağmen çok kısık yanıyo...
Arkadaşlar sonunda ben de mavi led olayını hallettim ancak sadece ECO tuşu belli bir süre sonra (sanırım biraz ısınınca) 2-3 sn lik aralıklarla tekrar tekrar yanıp sönüyor.Işık şiddetini yarıya kadar indirince problem olmuyor.Işık derecesini kıstığım zaman da yol bilgisayarı ve göstergeler sönük kalıyor.Sadece ECO tuşunda bu durumun olma nedeni ne olabilir sizce? Sonuçta kullanılan led ve dirençler aynı...
yapılan uygulamalar harika olmuş. elinize sağlık. benim arabada 4lü ve eco tuşları çalışıyor fakat içindeki yeşil orjinal lambaların takılı olduğu plastik deforme oldu. bu led uygulaması ile düğme almaktan kurtulursam çok memnun olurum hakkaten çünkü bu 2 düğme fiyatı çıkmacıda 80 serviste 90 tl .