vectra b dijital klima sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hava sıcaklığı ile alakalı bi durum yok tolga, senin panele girip istediğin sıcaklığı verir hava şartına bakmaz motor sıcaklığına dolayısı ile su sıcaklığına bakar.. ha panelden auto seçip derece yazarsan ayrı ,peteğin de sıkıntı olabilir belki. hani çin malı teşhisi konmuş ya peteğe demekki petek borusu kanalları vs sıcaklığı tam yansıtamıyo içerisinden yeterince hava sirkülasyon olmuyo biliyosun peteğin görevi sıcak suyu bünyesinden geçirmek sureti ile kalorifer fanının üfürdüğü havayı kanallarından geçirerek sıcak olarak nihayi bölüm olan ızgara bölümünden kabin içine dağılımını yapmak.. bende valeo petek aldım enson, hamam gibi oluyor...

abi peki marka olarak en iyisi valeo galiba behr nasıldır sizce aralarında yarıyarıya fiyat farkı var behr alsam ısıtırmı

Behr almanyanın stuttgart firmasında üretilir ve almanyanın mercedesidir

peki neden ucuz valeodan.takılı olan petek de ucuzdu aynı sorunla karşılaşmamak için soruyorum kusura bakmayın

peki neden ucuz valeodan.takılı olan petek de ucuzdu aynı sorunla karşılaşmamak için soruyorum kusura bakmayın

selim abinin dediği gibi behr de iyidir çin malı olmasın yeter..

ben valeo almıştım 200 tl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam...

abi sorma çin malı olduğunu bilmiyodum bu ustalar katil eder adamı

valeo fransız markasıdır almanlar SWF firmasını bilen varsa silecek felan yapardı o satın aldı şu an bietigheimde üretiliyor
Behr almanyanın en önde gelen radyatör ve termostad firmasıdır hiç korkmadan al derim fransızdan iyidir

abi sorma çin malı olduğunu bilmiyodum bu ustalar katil eder adamı

yaw hep sorun aynı işte ortak sorunumuz lafım meclisten dışarı usta bi elin parmakları kadar oda bize denk gelmiyo, BEHR varsa uygun fiyata bende al derim...

bugün söktürdüm peteği ve tıkalı çıktı arkadaşlar içinden beyaz büyük tortular çıktı peteği temizleyemedik uğraşmadık daha doğrusu yeni petek takıldı polen filtresi değiştirildi ve motordaki su komple boşaltılıp kırmızı antifiriz dolduruldu.elektronik klima kapakları kontrol edildi sorun çıkmadı.sonuç olarak mükemmel ısıtıyor yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.petek +işçilik 120 tl

Geçmiş olsun kardeşim....

Geri