Vectra B GÖsterge Sökme-Led Takma-Resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel paylaşım. ben let falan takmak istemiyorum. orjinal sarı ampülleri ne olarak aramamız lazım kaç wat açıklayabilecek var mı?

bugün benim far anaharını sötük sadece bir ampülünü değiştirecektik. öyle led falan takma gibi bi becerimiz yok. ampülü değiştirdik fakat gösterge ışıklarnı kısıp yükselten ayar çalışmıyor. tam tutturamadık die 2-3 kere söktük taktık ama yara çarkı takılmış takılan metali aşağı yukarı yapıyor ama göstergede bir değişiklik olmuyor. ve bunları yaptıktan sonra devir saatinin oradaki aydınlatma gitti. şu an benim km paneli yarım aydınlanıyor. bana yardımcı alabilecek arakadaş varmı? anlıcanız elimize yüzümüze bulaştırdık. bunu yapanda bir elektirikçi :(

bende resszimleri göremjiyorum ilk sayfadakileri birde hangi lambaları alacagız bize sanayi biraz uzakta söküp geri gelmesi zaman alır :)

Emeğine sağlik 2 gün önce yol bilgisayarini söktüm kendim ..lambalarin burda olduğnu farketmemiştim..beyaz ampul yada golf 4 lerdeki gibi eflatun lacivert gibi bi lamba taakcam

anlatımındaki bazı resimlerin yerinde X görünüyor. Resim açılmıyor. Bende mi problem ??

herkese iyi forumlar
benim aracımda sanırım benzin lambası patlamış,okuduğum kadarıyla kendim söküp takabilirim ama bu ampül nasıl birşeydir ismini cismini ne olarak almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

göstergelerin arkasında 2 tane büyük dipsiz ampül var watt olarak bimiyorum ama bi elektrikçi yardımcı olur tahminimce 2 yada 3 watt tır

göstergesinin lambası farklıdır diye düşünüyorum çünkü uzunlar mavi yağ lambası kırmızı yanıyo vs.

Geri