Vectra B GÖsterge Sökme-Led Takma-Resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu ampüller hangileri oluyor model olarak dipsiz ampül 2 çeşit bir büyüğü var birde küçüğü her ikisinden de takılıyor mu

Ana gösterge(hız benzin, devir vs) için olanlar büyük, geri kalan herşey için(el freni, ikaz lambalarının hepsi vs) için küçük olanlar.
Ha tabii bir de mastercard.

hocam çok güzel olmuş elinize saglık ama bende yaptırmak istiyorum nasıl yapabilirizz yardımcı olursanız memnun olurum bide maliyeti nedir saygılar

Arkadaşlar bu led uygulamasını kullananlardan, özellikle uzun süredir kullanan varsa kendilerinden cevap rica ediyorum. Kullanım ömrü ile ilgili sıkıntı yaşadılar mı? Bu uygulamayı yapmak istiyorum ama 1 ay sonra led gitti tekrar sök tak ayak yoluna çevirmek istemiyorum. Bu yüzden bilgilendirme yapabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler....

ampülleri nereden temin edebiliriz geçenlerde bende söktüm ön gögüsü ampül modellerini söylerseniz güçlü bir ampülde ben alayım deneyim.

gösterge paneli için büyük ve uyarı ışıkları için küçük olan bu ampullerden netten alabileceğimiz bir site bilen varmı?

bu konu hakkında o kadar konu gezdim, hiçbir yerde bu lambalardan nerede bulabileceğimiz yazılmamış, şuraya bakın buraya bakın bulursunuz denmiş sadece, iyi de ne diye bakalım, bu lambaların ismi cismi standardı nedir, bilsek sorar mıyız? bilen birisi bir tane link verse ne iyi olacak, ek olarak bu lambaların orjinalleri beyaz mı sarı mı yanar?

arkadaşlar göstergedeki 2 adet olan büyük ampulün modeli nedir.Yani t5 t10 gibi ismi vardır mutlaka.Led ampulle değiştirmek istiyorum.Yanlış ampul alıpta boşu boşuna söküp takmış olmayayım.Ayrıca küçük olanların da modeli nedir?

Son düzenleme:
Arkadaslar 2000 model 2.0 dti comfort dizel vectra b gösterge ampullerinin türü nedir bilgi verir misiniz ve nerden sipariş verebiliriz

Geri