Vectra ' B ' kasa modellerinin " gl,gls,cd,cdx,gt " özellikleri !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1996 Gl 15 inc sac jant.

1996-1997 Gls tek airbag ve 2 cam otomatik

1996 cd,cdx klima iklim kontrollu degil

1997-1999 cd elektronik klima,98- 99 deri dosome ops.97 ve oncesinde yok.

1998-99 CDX on farlar yikama,deri doseme sunroof,cc std ,96-97 yok far yikama yok digerleri ops,

evet doğru ;ama 96 GL 15 inç değil, 14 inc. :)

Tabii bunlar Türkiye ve hatta Almanya dışı OPEL'ler için geçerli.

Almanya'da bir GL bulursun, motora bakarsın 1.6'dır, ardından donanıma bakarsın neredeyse bizde ki GLS'ye veya CD'ye eşdeğerdir.

Kendi 1995 Astra'mdan biliyorum.

Hatta Almanya 2. el sitelerinden de bakılabilir.

teşekkür ederim arkadaşlar :)

vectra b lerde esp varmıdır arkadaşlar araba ilanlarında bazılarında esp de yazıyor

ama en güzeli CDX e binmektir

cdx:

2.0 lt, Abs, Tc(2001 modellerde devre dışı bırakılamıyor), dijital klima. 4 hava yastığı, 15" alaşım jant, Yol bilgisayarı, opsiyonel deri döşeme+koltuk ısıtma, sunroof, deri direksiyon simidi,Maun kaplamalı orta konsol, ısıtmalı ve elektrikli yan ayna, bi-xenon farlar, far yıkama, elektronik seviye kontrollü farlar+elektronik seviye kontrolü(2001 modellerde), opsiyonel hız sabitleme(c.c.)

cdx te bi xenon değil sadece xenon u war kardeşim :)

arkadaşlar gerçekten çok yararlı bilgiler veriyorsunuz teşekkürler. merak ettiğim bir konu var; b 2 cdx lerin hepsinde deri direksiyon simidi ve cd çalar mevcutmu acaba? bide tc ne anlama geliyor? Tokatlı arkadaşımız Gökhan yazmış, 2001 cdx lerde tc devre dışı bırakılamıyor diye. araştırdım ama bulamadım. hız sabitleme falanmı acaba?

TC
traction control (Halk arasında Patinaj onleme sistemi aslında çekiş kontrol sistemi)
Deri sadece elgence,cd,cdx,gt ve sportlarda var

Geri