- Konuyu Başlatan
olabilir kirden yapışıyorsa
Rolanti motoru sokuldu temizlenmisti.usta calistigini hicbir sorun olmadigini soylemisti.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilir kirden yapışıyorsa
çıkma bir boğaz kelebeği bulun onu deneyin...opelin arızaları tech 2 opcom kısmi çözüm,geri kalan deneme yanılma
mesela bunu yapacağı bir zamanda akışmetreyi bir şekilde ısıtın bakalım aynı şeyi yapacakmı ?? 2. bir zamanda fiş çekip basın ilk marşa..
Benzin pompasi bugun sokuldu tekrar takildi.araba sicak soguk demeden tek marsta aninda calisiyor.Ama adim gibi eminim 10 gun sonra yine gec calisacak.rolanti motoru olsa simdi de calismazdi.
Hocam ben bişey farkettim depoyu soktum ilk marşta almıyordu bugun pompayı çıkardım tekrar taktım almadı ilk marşta tekrar pompayı ele aldım o filitre kısmını çıkardım düzgünce ayarlı bi şekilde taktım şimdi tek marşta tık demeden alıyor.Yalnız çok hassas biraz sarsıntıya maruz kalsa o filitre kısmı ile motor ucu arası oynayacak ve yine geç alacak sizinkiside bunun gibi olabilir benim problem bu şu anda.Benzini yeterli çekemiyor filitre aparatıyla pompa ucu arasında kaçırma yapıyor gevşeyince