- Konuyu Başlatan
savaş bey yaşadığım yerdeki en iyi opelci ve vw ci ile çok sıkı arkadaşız.Her ikiside işinin ehli insanlar ama Her ikiside bu soruna çözüm getiremedi.1.mesajda yazdıklarım tamamiyle alınıp geri iade edilmemiş ve masraf listem uzadıkça uzamıştır.Motor kaputunu her açtığımda bunu değiştim şunu değiştim ne kaldı aceba diyerek düşünüyorum.Kontağı her çevirdiğimde (özellikle yanımda bir arkadaş varsa)oğlum beni rezil etme çalış diye dua ediyorum ama nafile.Çevremde sahip olduğum arabalara verdiğim önemle bilinirim ve satıyorum dediğmde hemen satarım alan bakımlı olduğunu biliyordur zaten.
Ama bu vectra beni mahfetti.Herşeyini ya elden geçirdim ya değiştim ama geç çalışıyor.
Forum ustalarından ricam birinci mesajımı dikkatle okumaları ve bana fikir vermeleridir.Ki bende ustama buda olabilirmiş diyebileyim.
Ama bu vectra beni mahfetti.Herşeyini ya elden geçirdim ya değiştim ama geç çalışıyor.
Forum ustalarından ricam birinci mesajımı dikkatle okumaları ve bana fikir vermeleridir.Ki bende ustama buda olabilirmiş diyebileyim.