- Konuyu Başlatan
Çok şükür ki aracıma dün akşam kavuştum arkadaşlar.O seside gidermişler fakat bana söylenen gaz ile ilgili bir metal parcanın değiştiğini söylediler.Açıkcası bende üstelemedim.Yumuşak ve biraz da devirli test yaptım vites geçişleri çok güzel olmuş.Sabahları soğukken D de sert bir geçişi vardı oda bu sabah test ettiğimde ortadan kalkmıştı.Bir tek dün rolentide sallatılı çalışıyordu tahminim doğru çıktı.Benzini dibine kadar kullandıkları için sanırım sensör kirlenmiş olmalı gece Opet ten 97 oktan yakıt alıp TEM de 3000 3500 devirde bir süre kullandığımda rolendideki sorunun da ortadan kalktığını gördüm.
Dün akşam 22:00 sıralarında anneanne den kızımı almaya gittim.3.5 yaşında inanmayacaksınız ama kızım kaldırımda bağırıya " baba siyah arabamızı yaptırmışsın, baba çok özledim onu, baba biraz gezelim"bağırıya bu şekilde mahalleye rezil olduk gece vakti.Gerçi hanımın biraz morali bozuldu Clio bu şekilde itibar görmediği için
Eşime zaten hep söylüyorum çekeceğin var senin, ben sanayiden çıkmam işin kötüsü bi süredir kızımda benle Maslak da.
Sizin anlayacağınız keyifim yerinde arkadaşlar.
Burada ders aldığım ve bence diğer otomatik kullanan arkadaşların da dikkat etmesi gereken.
Şanzuman yağı değişecek iki yıl yada 60000 de ve filitresi ile birlikte değişimi.(ben yağı iki kez değiştirip filitreyi hiç değişmemiştim).Aslında servisler yağı değişmez diyor ama otomatik şanzumancıların hiçbiri böyle bir şey yok dedi ve ekledi bu hata yetkili servislerde dahi yapılıyor dediler.
Bilginiz olsun Opel in şanzumanı japon bir markanınmış bu arada.
Dün akşam 22:00 sıralarında anneanne den kızımı almaya gittim.3.5 yaşında inanmayacaksınız ama kızım kaldırımda bağırıya " baba siyah arabamızı yaptırmışsın, baba çok özledim onu, baba biraz gezelim"bağırıya bu şekilde mahalleye rezil olduk gece vakti.Gerçi hanımın biraz morali bozuldu Clio bu şekilde itibar görmediği için

Sizin anlayacağınız keyifim yerinde arkadaşlar.
Burada ders aldığım ve bence diğer otomatik kullanan arkadaşların da dikkat etmesi gereken.
Şanzuman yağı değişecek iki yıl yada 60000 de ve filitresi ile birlikte değişimi.(ben yağı iki kez değiştirip filitreyi hiç değişmemiştim).Aslında servisler yağı değişmez diyor ama otomatik şanzumancıların hiçbiri böyle bir şey yok dedi ve ekledi bu hata yetkili servislerde dahi yapılıyor dediler.
Bilginiz olsun Opel in şanzumanı japon bir markanınmış bu arada.