Vectra B'nin hangi Modeli?

2000/2001 Model hangi Vectra?

• 1.6, 100 Hp

Oy: 14 14.3%
  • 1.8, 125 Hp

Oy: 11 11.2%
  • 2.0, 136 Hp

Oy: 68 69.4%
  • 2.0 DTI, 100 Hp

Oy: 5 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    98
120-130 Hp de yeter, 150 Hp ye gerek yok.

belki senin dedigin daha mantikli. dogrudan 2.0 almak.

yakit farki kac lt lpg olur 1.6 ile 2.0 arasinda aceba?

Aradaki fark çok fazla olmaz. Aracını özellikle şehirdışı ağırlıklı kullanacaksan 2.0 az bile yakıt tüketir.

120-130 Hp de yeter, 150 Hp ye gerek yok.

belki senin dedigin daha mantikli. dogrudan 2.0 almak.

yakit farki kac lt lpg olur 1.6 ile 2.0 arasinda aceba?

nurı bey anladıgım kadarı ıle yarıslara gıreceksınız ....
benım aracda lpg yok ortalama 250 lıra yakıyor bu lpg ıle 200 e dusurulur ben fark bu kadar olacaktır

Aradaki fark çok fazla olmaz. Aracını özellikle şehirdışı ağırlıklı kullanacaksan 2.0 az bile yakıt tüketir.

Savas abının soyledıgı gıbı sehırdısı 2.0 lpgli arac 1.6 ya gore az yaktıgını cok ıyı bılıyorum

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=43186

2.0 al. 1.6 Vectra açıkçası beni Vectra olduğuna inandırmaz. 1.6 alacaksam Astra alırım.

valla ben sevmiyorum motorun zorlanmasini yada uzun yolda gaza basip zorlayip bisürü sesin cikmasini.

2.0 düşünen arkadaşlar yakıttan korkmasın.Bakımlı bir araç ve iyi bir lpg kitiyle 1.6 larla aynı yakıtı yakıyorum...

valla ben sevmiyorum motorun zorlanmasini yada uzun yolda gaza basip zorlayip bisürü sesin cikmasini.
O zaman senin ilacın 2.0 dır.

gördüm onu da sanırım o ilk vergiyi ödemeden önce referans olarak alınabilirdi. şimdi artık aşağıdaki nisan güncellemesini dikkate alıp itiraz varsa dilekçeyle itiraz edebiliriz temmuz vergisi ve bundan sonraki vergiler için. benimki yine çok yüksek çıkıyor ancak bahsettiğimiz araç (cdx) ocak vergisi ödenirken başvurulmuş olsaydı bir alt vergiyi ödeyecekti. şimdi ise normal vergisini ödemek zorunda. yanılıyor muyum?

öle değil... 2010 yılındaki 2 vergi içinde bu değere bakılır.... 2011 deki vergi içinde 2011 ocak ayındaki değere bakılır... ayına göre bakılmıyor yani...

konuyu dagitmadan asil benim sorularima gelelim.

en son bunu demistim:

Arkadaslar 1.6 yada 1.8 alirsam LPGli alacam, yada LPG taktirip binecem.

Su fikir sizce nasil?

Mesela 1.6 aldim, hani 2.0 vergisi yüksek oldugu icin.
Aldigim 1.6ya Chip taktirip Beygirini 100 HP'den 140-150 Hp'ye cikartamam mi?

Bu sekilde hem vergisini az öderim, hemde istedigim motor gücüne ulasirim.

chiple 110 bile zor olur... atmosferik motorlarda turbolardaki gibi %15-20 güç artışı olmaz... %10 bile çok zor alınır chiple... sizin hedeginiz 120-130 bg ise bence 2.0 alın... zaten yakıt olarak da çok fazla farkı yok... tek dezavantajı vergi o da 5% kasko değerinden dolayı düşüyor...

öle değil... 2010 yılındaki 2 vergi içinde bu değere bakılır.... 2011 deki vergi içinde 2011 ocak ayındaki değere bakılır... ayına göre bakılmıyor yani...
ocağa bakılıyorsa ve bu ocak fiyatlarıyla halen itiraz edilebiliyorsa vergiden düşürülebilir arkadaşın aracı.

Geri