daha forumdan bi üye g kasa astrasını 22,700e verirken c kasa comfort vectramı 21-22 eder ?
evet 22.700 e veren benim. bence de 21-22 sorunsuz bir araç bulmanız zor. piyasa uçuk vaziyette. Herkez ikinci elde güvenilir temiz araç bulmanın peşinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha forumdan bi üye g kasa astrasını 22,700e verirken c kasa comfort vectramı 21-22 eder ?
Her pahalı araba elbette iyi olmayabilir ama sen arabanın iyisini ucuza alamazsın mümkünu yok artık millet uyandı arabası temizse ona göre para çekiyor interneti araştırın ayni model aynı renk araçların bazılarının arasında 8 10bin tl bile oynar
GT-I9300 cihazımdan gönderildi now Free
Milletin uyandığına kesinlikle katılıyorum, aracın boyalı kısmında boya kaportaya kadar astar dahil soyulur, pürüzsüzce zımparalanır, astar ve boya fabrikasyon ölçekli atılır. Son adım yıla göre aşındırmadır, 2-3 seans pasta cila atılır ve boyalı arabamız nokta boya olmayan arabamıza dönüşür. Hasar kayıtsız araçlarda dönen dümenlerin bir kısmı budur. Afyonda bir adam benim arabamın aynı renklisini ankaradan 14bin liraya alıp afyonda 18bin liraya sattı, komple boyalı olduğunu biliyorduk aracın ancak 2 parça diyerek satıldı araç, alan kişi de bir kaç yere gösterdi hani
Yüksek fiyat gün itibariyle malın kusurunu saklamada yeni bir taktiktir, her malın bir ederi var , astra H 25bin iken astra G ye beni öldürsen o kadar vermem.
Arkadaslar Vectra c 2004 comfort 96 binde sanruff hariç full araçta yok yok çok temiz kazası değişeni olmayıp sadece sol ön çamurluk boyalı. LPG yok 26 bin tl. Kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kronik sorunu varmıdır bu araçların vs vs SAYGILAR
İçine sindiyse , hoşuna gittiyse ve o parayı verdıkten sonra gozun kalmayacaksa , arabana zevk ıle bıneceksen , bence sorma bıle al
Arabanın ederi diye bişey yoktur , senın ısteklerın ve butçen vardır , gerisi hikaye...
Yok astra 22 edermi o 15 edermi , eder neden etmesin ...
hoşuma giderse ve param varsa şahıne 20 mılyar bıle verırım...