Herkese hayırlısının nasip olmasını isterim ben fatih, tamamen iyi niyetle sanki kendime alıyomuş gibi yardım etmek isterim. Şöyle iyi bir 2007 2008 elegance al da gönlümüz şenlensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz mi bilmiyoruz acaba bu arac piyasaSini 24000 e c kasa elegance ve daha asagisina comfort nasil oluyor ben neden hic gormedim baz aldiginiz arac fiyatlari taklali komple boyali 200 bine dayanmis araclardir siz bu araclari almaktan cekinmeyebilirsiniz ama millet sanayii e para vermekten bikmis durumda.yanlis yonlendiriyosunuz insanlari
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
dostum bende çok ama çok araştırdım,,,, en yüksek modelli ve en düşük km, aramadığım sormadığım yer kalmadı,, parası kaç para olursa olsun almak istiyodum belki 6,,7 ay araştırdım 35.000'km de buldum 2008 model iyi araştır ,, adamlar seri sonu diye malzemeden ve güvenlik donanımından kaçmamışlar,, özellik biraz daha dolu sonuçta uçak alıyosun
Ekstra özellik ne var ki 2008 de benim bildiğim hep aynı donanım
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
valla ben millet 25 26 araba satarken 24 aldım. şimdi olay araştırmaktan geçiyor ama kimse tutupta demesinki 23 falan vectra veriyorlar. doğru veriyorlar ama ya pert yada motor bitik.
bugün istanbuldan kalkıp sakaryaya gittim araba bakmaya. 2007 model comfort arabada değişen yok 2 3 parça boya var. buraya kadar herşey normaldi. aracın motorunu bir açtık üfleme aksırma tıksırma yok ama arabanın üst kapağı arızalı dedi çıktı ustalar. yahu nasıl üst kapak arızalı olur falan derken arabanın yağ çubuğunu çekince araba yarım dakika geçmeden aptal aptal çalışıyor. 500 600 lira masrafı var dediler. direk soğudum zaten arabadan. işin ilginç kısmı arabanın çekişinde gidişinde bir sıkıntısıda yoktu. yani ucuz etin yahnisi pahalı olur deyip ucuz arabadan da kaçmamak lazım. pahalı ne arabalar gördüm eniştemlerin dükkanda ama arabanın edebiyatı kaymış ucuz arabalarda gördüm karşısına geç saçını tara. motoru saat gibi...