Vectra C Elegance Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VeCCtrA

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracımı takas etsemmi ? 2003 model Vectra C Elegance 1.6 motor Milano LPG'li . Görüşlerinizi bekliyorum. Beni endişelendiren kendi aracımdaki performansı ve yakıt tüketimi miktarını bulamamak, çünkü 1.6 bana az gibi geliyor. Beni çeken ise her türlü donanımının olması...

"Elegance" dediğin gibi güzel donanıma sahip. tercih senin. ben 1,6 olsun konfor olsun derdim. zaten o ağır kasadan nasıl bir performans beklersinki. ben 2 litreden bile memnun değilken.

1.6 olsun konfor olsun derken comfort modeli mi demek istedin acaba ? Aynı ağırlıktalardır sanırım elegance ile. Takas etsemmi etmesemmi ne dersiniz...

valla iş paraya bakar. ne vereksin ne alacaksın. Elegance iyi bir modeldir. kastım konfort modeli değil direk olarak aracın konforu.

Hmm anladım. Parasal açıdan piyasa fiyatlarında oluyor iki araçta, ne kâr ne zarar gibi. Birde kadran 260 gösteriyordu. 1.6 motor ile nasıl yapacaksa o hızı. Benimki bile 220 gösteriyor...

Soruyu şimdi gördüm, üste en fazla 6-6.5 veririm gibi görünüyor araçta sorun yoksa. Pazarlık edicez servis kontrollerinden sonra bakalım...

1.6 olayına değinirmisiniz biraz, sadece ona takılıyorum. Mesela ben yeri gelince basıyorum önüme geleni solluyorum, banamısın demiyor LPG ile bile. Benzinde biraz daha canavarlaşıyor. 1.6 ile olacakmı aynısı ? yoksa kalkışlarda falan milleti arkadan mı izliycem hep :)

senın aracla cok farkı olmaz
kasa agırlıgı ayarlı ona gore zaten
cok sıkıstırmazsan guzel yakar
donanım ıcın deger.....sonucta c kasa..

Geri