Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hmm teşekkürler arkadaşlar, aldığım kişi gösteriyor demişti ama ben kurcaladım göremedim, demekki düşük olunca gösteriyor. Tuşun isminin BC olduğunu bilmiyordum... Toplam üç tuş var, biri arkada büyük, enter görevi görüyor. İki tanede önde, yukarı aşağı ....
Ayrıca nazar değmesin çok memnunum Her kullanışımda aynı zevki yaşıyorum, inanın şimdiye kadar bu kadar zevk almamıştım bir araç kullanırken. Sabırsızlıkla şehirlerarası tecrübesini bekliyorum. Hız sabitleyici hep hayalini kurduğum bir özellikti, sonunda kavuştum Anlatılmaz yaşanır diyorum, Mercedes ayarında araç bence...
Kardeş taksit yaparız Cumartesi öğleden sonra aldığım yere gidip 16" ler ile değiştirmeyi planlıyorum bakalım ne olacak Ayrıca forumdaki fiyatı biraz daha düşük haberiniz olsun Satılık aksesuarlar bölümünde mevcuttur ilanım...
Lastikleri sattık yenisini aldık o ayrıda. Kullanma kılavuzu hakkında yazmak istedim. Mesaj attım 2 saat sonra telefon edip bilgilerimi aldılar. 2-3 gün sonrada (dün) elime ulaştı. Süper oldu, bir oturuşta hepsini okudum nerdeyse Şimdide teşekkür ve takdir mesajı yazıcam Opel'e...
elegance cok dogru bir secim hayırlı ugurlu olsun.gidişat kavramıda cok göreceli zaten 1.6 dan 2.0 litre araca binersin 1.6 gitmiyo gibidir,2.0 dan 2.5 litreye binersin bu sefer 2.0 tatmin etmez insanı.bence konforu aracın
agırlıgını hissettirmez o kadar dolu elegance lar