Vectra C Elegance Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla lastiklerini düşünebilirdim serkan benimde opele lastik takmam lazım çok kabak oldu.ama bu ara sıkışığız nakit problemi var ne yazıkki

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.pişman olmazsın bence...

torpida soğutmada war.lastik basınç göstergeside.ama sanırım sadece hava belirli bir seviyeye inince gösteriyor. yada daha ben bilmiyorum :D

resimleride bekliyoruz...

C1 de lastik havalarında düşme olmaz ise göremiyosun , olursa yazıyor arka sağ 2,0 oldu gibi .
edit: Hasan yazmış zaten :)

Son düzenleme:
Hmm teşekkürler arkadaşlar, aldığım kişi gösteriyor demişti ama ben kurcaladım göremedim, demekki düşük olunca gösteriyor. Tuşun isminin BC olduğunu bilmiyordum... Toplam üç tuş var, biri arkada büyük, enter görevi görüyor. İki tanede önde, yukarı aşağı ....

Ayrıca nazar değmesin çok memnunum :) Her kullanışımda aynı zevki yaşıyorum, inanın şimdiye kadar bu kadar zevk almamıştım bir araç kullanırken. Sabırsızlıkla şehirlerarası tecrübesini bekliyorum. Hız sabitleyici hep hayalini kurduğum bir özellikti, sonunda kavuştum :) Anlatılmaz yaşanır diyorum, Mercedes ayarında araç bence...

valla lastiklerini düşünebilirdim serkan benimde opele lastik takmam lazım çok kabak oldu.ama bu ara sıkışığız nakit problemi var ne yazıkki

Kardeş taksit yaparız :) Cumartesi öğleden sonra aldığım yere gidip 16" ler ile değiştirmeyi planlıyorum bakalım ne olacak :) Ayrıca forumdaki fiyatı biraz daha düşük haberiniz olsun :D Satılık aksesuarlar bölümünde mevcuttur ilanım...

valla ay sonu şu an malum:)memur adamız ay başını bekliyoruz bakalım durum iyi olursa neden olmasın

Lastikleri sattık yenisini aldık o ayrıda. Kullanma kılavuzu hakkında yazmak istedim. Mesaj attım 2 saat sonra telefon edip bilgilerimi aldılar. 2-3 gün sonrada (dün) elime ulaştı. Süper oldu, bir oturuşta hepsini okudum nerdeyse :) Şimdide teşekkür ve takdir mesajı yazıcam Opel'e...

elegance cok dogru bir secim hayırlı ugurlu olsun.gidişat kavramıda cok göreceli zaten 1.6 dan 2.0 litre araca binersin 1.6 gitmiyo gibidir,2.0 dan 2.5 litreye binersin bu sefer 2.0 tatmin etmez insanı.bence konforu aracın
agırlıgını hissettirmez o kadar dolu elegance lar

Çok memnunum, en ufak şikayetim yok, inşallah böyle devam eder...Ayrıca fazlasıyla gidiyor, gaza hafifçe dokunman yetiyor :)

Geri