Vectra C Elegance Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim için konfor ve donanım öncelikli. Nede olsa oturaklı araba, onunlada küçük araçlar gibi bi sağa bir sola kıvırıp aralardan geçecek değiliz ya, arabanın da bir ağırlığı olur dimi.Birazda arkadan bakarız olmadı ne yapalım diye kendimi teselli ederim bende ne yapayım :)

konfor ve donanımsa tam yerindesin:D ağır abi nese olsa...

konfor ve donanımsa tam yerindesin:D ağır abi nese olsa...

Sendede varmış bak, biraz bahsedermisin araçtan. Maksimum hızı, performansı. Şikayet ettiğin yönleri falan...

Sendede varmış bak, biraz bahsedermisin araçtan. Maksimum hızı, performansı. Şikayet ettiğin yönleri falan...

tabi.araç konfor olarak mükemmel,ama 1.6 motor ağır kalıyor.260 ibre war ben en fazla 220 gördüm daha çıkabilirdi.2003 sanırım 2004 lere göre daha dolu.ne ararsan var.kısacası ben kesinlikle al derim.ama performans arıyosan başka...

Hmm teşekkür ederim kardeş bilgiler için. Ayrıca fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Bundan sonrası hayırlısı...

Hmm teşekkür ederim kardeş bilgiler için. Ayrıca fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Bundan sonrası hayırlısı...

rica ederim.ne demekkafana takılan bişi olursa her zaman sorabilirsin...

Arkadaşlar bugün aracı servise götürüp baktırdık. Kaporta boya iyi, değişen boya yok. Elektronik bir sorun da yok. Fakat katalitik konvertör iptali varmış. Servisimdeki ustalar 900 YTL bunun fiyatı dedi. Aklımdan performans için çıkarılmış olabileceği geçti ama söylemedim tabi. Sorun olurmu sizce ?

o sorun değil de bu araba kaç kmdeymişte katalitiği iptal etmişler gerçi iptal edilmesi öyle gözle görülür bir fark yapmıyor diyorlar ama bu konudada herkes farklı birşeyler söylüyor sonuçları sanırım psikolojik

araç 98.000 km'de şu an.Artı trigeri değişmişmi değişmemişmi belli değil. Oda ek masraf olur. Birde ekpertiz raporu için yetkili servise de göstersemmi acaba ? Sonradan bir sürprizle karşılaşmamak için...

Son düzenleme:
c kasa vectralar oldukça dolu hatta dolununda üstüdne araçlar heleki elegance donanıma sahipse senin aracıda takasta kabul ediyosa darbe boyası yoksa katalikiği iptal etmesi benim için hiç problem değil zaten şimdiye kadar bi faydasınıda görmüş değilim açıçası ayrıca araçta sıralı sistem LPG de varsa senin için konfor ve yoltutuşu ön plandaysa şehir içinde 3 vitese kadar kimseye bulaşmam sonrasında bana bulaşana olur diyosansa birazda keyfine düşkün bir insansansa bu aracı kaçırma

Geri