Vectra C elegance Xenon..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracında zaten xenon var , 4300 k olmalı. civic'lerde orinal xenon görmedim şimdiye kadar ben, takılan ampulden kaynaklanan ışık için orjinalini değiştirme bana kalırsa. İlk aldığımda çıktığım gece yolculuğunda bana gündüz gibi gelmişti farlar.
Ha parkları beyaz yap (ben hala üşenmemi atamadım yaptırmak için)
istersen uzunuda beyaz yapabilirsin ama sisler ile kısalara dokunma bence.

civicteki fazla aydınlatmanın sebebi caivic farının merceksiz olmasıdır.senin arabanın farı muhtemelen mercekkli oldugundan ışık dagılımı düzenli .buda sana az aydınlatıyor dibi geliyor.ama aslında dogru olan seninkidir.civicler cok göz alıyor

abi pardon ama zaten araçta zenon yokmu?? yani daha nasıl bir aydınlatma istiyosunki

Kardeş yukarı doğru 7. bana ait mesajı okurmusun lütfen :)

Son düzenleme:
Aracında zaten xenon var , 4300 k olmalı. civic'lerde orinal xenon görmedim şimdiye kadar ben, takılan ampulden kaynaklanan ışık için orjinalini değiştirme bana kalırsa. İlk aldığımda çıktığım gece yolculuğunda bana gündüz gibi gelmişti farlar.
Ha parkları beyaz yap (ben hala üşenmemi atamadım yaptırmak için)
istersen uzunuda beyaz yapabilirsin ama sisler ile kısalara dokunma bence.

Ampüllerin ortalama 3 yıl kadar ömrünün olduğunu ve içindeki xenon gazı tükenince ömrünün bittiğini öğrenmiştim ben.. Onun dışında onu beyaz yap şuna dokunma :), yerine yukarılarda söylediğim gibi marka model tür belirtsek keşke...Sanırım uzunlar H7, sislerde H3 müş. İş başa düştü öğrendim artık ne yapayım. Yoksa arkadaşların sayesinde tonla ansiklopedik bilgi öğrenmeye devam :D Bakalım xenon farlarının türü neymiş. Öğrenince yazarım artık buraya...

Son düzenleme:
civicteki fazla aydınlatmanın sebebi caivic farının merceksiz olmasıdır.senin arabanın farı muhtemelen mercekkli oldugundan ışık dagılımı düzenli .buda sana az aydınlatıyor dibi geliyor.ama aslında dogru olan seninkidir.civicler cok göz alıyor

Mercekli olduğu konusunda haklısın ama bana az aydınlatıyor gibi gelmesi konusunda yanılıyorsun. Çünkü az aydınlatıyor xenon için.Belkide şansıma yağmurlu havalar denk geldiğindendir ama kuru havadada gördüm. Bende Osram Nightbreaker vardı öncekinde süperdi, e bu xenonsa daha iyi olmasını bekliyorum, haksızmıyım. Zaten sorum aydınlatmayı arttırmak için ampül mü değiştirmeli yoksa ne yapmalı, gibi idi. Ayrıca hem mercekli hemde gayet iyi aydınlatan xenonlarda var.

Son düzenleme:
civic'lerde orinal xenon görmedim şimdiye kadar ben,quote]

pardonda
orjinal olup ollmadıgını nası anlıyorsunuz

civicler merceksizdir ama reflektörleri ona göre dizyn edilmiştir önlerinde zaten sapka bulunmakta ampullerin ,laguna nın full modellerindede merceksiz xenon var

balastların saglamsa teki 175 ytl ye phlilips ampul alabilirsin

ama balastlardada eskimis görevini yitimişsse komple kit alcan bu kittede mtec diyorum tekrar

Sanırım D2S türü ampül kullanıyormuşuz. Kendin pişir kendin ye misali oldu benimki....

civic'lerde orinal xenon görmedim şimdiye kadar ben,quote]

pardonda

civicler merceksizdir ama reflektörleri ona göre dizyn edilmiştir önlerinde zaten sapka bulunmakta ampullerin ,laguna nın full modellerindede merceksiz xenon var

balastların saglamsa teki 175 ytl ye phlilips ampul alabilirsin

ama balastlardada eskimis görevini yitimişsse komple kit alcan bu kittede mtec diyorum tekrar

Balast sağlamdır herhalde, sorun yok çünkü. Mtec ampül alsam sadece olmazmı acaba, fiyatını biliyormusunuz ?

civic'lerde orinal xenon görmedim şimdiye kadar ben
pardonda
Rampa aşağı giderken kısaları bile karşıdaki aracı rahatsız ediyorsa bana göre orjinal değil diye düşünüyorum, civic kullanmadım yanlış biliyorda olabilirim.

Neyse yaw vazgeçtim ben.Bugün denedim aydınlatmasız bir yolda. Farları kapatınca zifiri karanlık, açınca gündüz gibi. Daha ne olsun. Hemde yağmur yağıyor şakır şakır şakır, ya rabbi şükür şükür durumları var, yerler simsiyah. Aracı aldığımdan beri yağmurlu zaten hava :D Neyse yağsında önemli değil,varsın xenonum az aydınlatsın ıslak zeminde...

Geri