Vectra C elegance Xenon..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mtec in ampülleri general electric

eninde sonunda ampuller değişmek zorunda kalıcak renkleri bitiyo zaten bi zman sonra ankaradasında alcak olursan toptancısından alabilirsin g.e. ve philips i o getirtiyo yani en hesaplı orda

adres iskitlerde 1.cadde arpacıoğlu işhanı 2s otomotiv
genelde perakende satmıyo ama bi kaç arkdas burdan almıs opelim.net falan dersen baya ilgileniyorlar

phlips ler 175 lira idi g.e ler daha hesaplıdır

Siyah asfaltta ve yağmurda çok iyi aydınlatan ampül varsa bende değiştiriyim yaw :)
Şu aralar gittiğim yerler hep açık renk, ayrıca şirketin albea'nın farlarından sonra gündüz gibi geliyodu bana benim farlar :D

mtec in ampülleri general electric

eninde sonunda ampuller değişmek zorunda kalıcak renkleri bitiyo zaten bi zman sonra ankaradasında alcak olursan toptancısından alabilirsin g.e. ve philips i o getirtiyo yani en hesaplı orda

adres iskitlerde 1.cadde arpacıoğlu işhanı 2s otomotiv
genelde perakende satmıyo ama bi kaç arkdas burdan almıs opelim.net falan dersen baya ilgileniyorlar

phlips ler 175 lira idi g.e ler daha hesaplıdır

Teşekkür ederim bilgiler için :good:

ankara sasmaz da tanesi 80-85 ytl civarina osram d2s ampul bulabilirsin. en son 2 yil once almistim 75 ytl idi simdi de en fazla 90 olmustur diye tahmin ediyorum. hic mtec falan bulasma bence direk gidip osram al opel in orjinal kullandigi osram zaten ;)

ankara sasmaz da tanesi 80-85 ytl civarina osram d2s ampul bulabilirsin. en son 2 yil once almistim 75 ytl idi simdi de en fazla 90 olmustur diye tahmin ediyorum. hic mtec falan bulasma bence direk gidip osram al opel in orjinal kullandigi osram zaten ;)

Valla süpermiş, ben zaten Osramcıyım :) Nightbreaker vardı eski vectramda ... Şaşmazda nerede açık adres verirsen bi uğrayayım..Birde ampül değişince gerçekten farkettimi aydınlatma ???

Arkadaşlar yokmu hiç xenon far ampülünü değiştirip fark etti mi etmedimi fark eden ???
Birde sislerin ampülü H3 ve uzunlarınki H7 'midir ? Gündüzleri vaktim olmadığı için kurcalayamadım...

Ankarada uygun fiyata Osram veya Philips Xenon ampül alabileceğim bir yer bilen var mı acaba ?

Bizim araçların orijinalinde bulunan xenon hangi marka ve kaç kelvin oluyor ?

kusura bakma sinavlara hazirlandigim icin foruma fazla giremiyorum. sasmaz da yanlis hatirlamiyosam "as oto" olmasi lazim mercedes parcacisi. istanbul yolundan giderken sasmaz kavsagindan sola dondukten sonra dumduz devam et ilerde sag tarafta opet benzinlik var onu gecince biraz ilerde gobek var o gobekten sola don o yolda giderken yaklasik 50 metre sonra sol tarafta gorursun orda bulabilirsin ben ordan almistim. ama ben ampuller eskidigi icin degil eski arabamda xenon yoktu ona xenon takarken almistim. opel in fabrika cikisi kullandigi ampuller "osram d2s 4300k" dir. eger ampullerin eskidiyse renkleri pembelesmistir ve isik gucu azalmistir. eger aydinlatmada pembelik varsa degisme zamani yavas yavas geliyo demektir. degistirdiginde farki gorebilrisin. bi arkadasimin xenon ampulleri bayagi eskimisti onun ampulleri degistikten sonra annesi bile farki anlamis oyle soyluyodu :D

Geri