Vectra C elegance Xenon..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim arabada sisler h3 uzunlar h1 sende de ayni olabilir ama tam bilmiyorum yine de bi arastir seni yanlis yonlendirmek istemem...

Teşekkür ederim kardeş açıklamaların için. Xenon ampülleri sipariş verdim geliyor :D Fiyatını söylerim elime ulaşsın, çok uygun..Bakalım inşallah bariz bir değişme olur aydınlatmada...6000K Bosch geliyor...Sınavlarında başarılar dilerim ayrıca...

civic'lerde orinal xenon görmedim şimdiye kadar ben Rampa aşağı giderken kısaları bile karşıdaki aracı rahatsız ediyorsa bana göre orjinal değil diye düşünüyorum, civic kullanmadım yanlış biliyorda olabilirim.

Simdi honda orjınal xenon kullanmıoyor dısun yan bence sacma yenı honda cıvıc lerın yolu nasıl aydınlattgını gormedın mı hıc her gordugumde ımrenıyorum walla

Ankarada uygun fiyata Osram veya Philips Xenon ampül alabileceğim bir yer bilen var mı acaba ?

mtec al sahsen suan 600 700 lıra param olsa bı kıt alıcam kendıme ah ah:( Birde senın aracının farlar merceklı urunu almadan once bı sor goruntu acısında fark olucakmı cıvıc ler kullandııg farlar ayna gıbı duz mercek yok goruntu yola dagılıyor ve guzel bı goruntu cıkıor ortaya bunu goz onunde bulundur

Son düzenleme:
arkadaslar sırf bu civic için ankaradaki iki bayiyede gittim civic ler türkiyeye xenonusz geliyormus

ama mtec kendileri takıyolarmıs

daa sonra eagle eye a geçmişler neden acaba :)

civilerin 5000 ytl lik spor paketinde fiyat sabit ürünü ne kadar ucuza getirirsen okadar iyi ;)

Bosch xenon ampüller geldi ama malesef benim araca uygun değilmiş. Sonradan takılan kitlere uyan tipte H7 ampülmüş meğer. Halbuki ben özellikle sormuştum sipariş vermeden. D2S' mi benimki mercekli orijinal, benimkine uyarmı diye. Uyar demişti :( İade edicem şimdi ama takrar yardım istiyorum. Uygun fiyata Ankarada D2S Xenon ampül alabileceğim bir yer bilen varsa paylaşsın lütfen !! . Buğra arkadaşın dediği yerde 140 YTL idi OSRAM, tanesi.. Çok pahalı geldi bana...

benim bahsettigim yer sadece mtec(ampul markası general electric) ve philps satıyo orası oldugundan eminmisin

iskiler 1. cadde arpacıoglu işşhanı 2s otomotiv

170 lira phlips d2s xenona fiyat almıstım ben

genral electirc ampulleri daha hesaplıydı

bu arada posta kutunuz dolmus ;)

Ben AK-EL isminde bir hırdavatçıya gidiyordum sürekli, ampül fiyatları çok uygundu piyasaya göre. Oradakiler söylemişti toptancısı var burda fiyatları şöyle diye. En iyisi dediğiniz adrese kendim gideyim. Bu akşam iş çıkışı uğrarım kesin. Ama 100 YTL yi çok aşmasa iyi olur fiyatlar, çünkü 2 ampül için o kadar para vermek mantıksız geliyor. Avrupa ve Amerika fiyatlarının 20-30 € civarı olduğunu düşününce... Aslında Amerikadan da getirtilebilir :) bi araştırayım...

Kutuyuda boşalttım, belkide cevap yazdı arkadaşlar ama dolu olduğundan gelmedi :(

Buğra kardeş bu arpacıoğlu işhanına gitmeye çalıştım ama 1. caddede 3 tane arpacıoğlu işhanı var :). Hepsini gezmeye vaktim yetmedi. Kaç numarada olduğunuda söyleyebilirsen yarın kesin uğramayı düşünüyorum. Belkide yol üzerindeki dükkanlardan biriydi ama hava hafiften kararmaya başlamıştı, aceleden göremedim...

Burak kardeş, senin dediğin yeri atlamışım pardon. Haftasonuda oraya bakayım bakalım...

Geri