Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tampon design editiondaki tamponla aynı,farkları sis farı çerçevesi krom,orta ızgara petek şeklinde,birde park sensörü için yerleri ve delikleri hazırdı.İstenildiği taktirde orta ızgara ve krom sis farı çerçevesi takılabiliyor.
Anladım, Ön park sensörüde alışınca kolaylık oluyor tavsiye ederim :)

google'dan baktığım resimlerde bariz farklar görememem normalmiş demek. Bu arada yeni fotograflar istiyoruz !!:D

gokhan hayirli ugurlu olsun cok guzel olmus araban ;) desgin tampon ve siyah farlar cok yakisiyo. simdi arka ve on taraf uyumlu oldu cok sahane olmus gercekten gule gule kullan masallah :)
Sağol Burak,hakikaten tamponu takınca arabanın önü ve arkası uyum sağladı,irmscher panjur bile kendini buldu değişikliklerle.Bu arada senin jantlarda 10 numara olmuş.Araç tam opc oldu.

Sağol Burak,hakikaten tamponu takınca arabanın önü ve arkası uyum sağladı,irmscher panjur bile kendini buldu değişikliklerle.Bu arada senin jantlarda 10 numara olmuş.Araç tam opc oldu.
gercekten panjur kendini belli etmis ;) orjinal gibi bi jant olsun istedim bunlari buldum sade ve guzel oldu. tesekkurler :)

gökhan tek kelime süper olmuş araban fakat jant olayını bidaha gözden geçir iyi bi 17 yada 19 jant alırsan süper olur kazasız belasız kullan

Tam anlamıyla mükemmel olmuş :) Öncedende demiştim şimdi tam mükemmel olmuş;)

Kazasız belasız kullan inşallah...

Geri