vectra c özellikler

yok anladım teşekkür ediyorum sizede baktıgımız zaman bazı farklılıklar ( teyp gibi mesele ) belli oluyor zaten o kısımlarda sorun yok yaşa göre degişebilir tabikide

peki 2.2 elegance var konyada araba temiz duruyor 23.000 tl istiyor nasıl acaba herşeyden önemlisi yakıt durumu nasıldır çok yakarmı 2.0 dan

2.2 elegance kesin otomatik vitestir... aman uzak dur eğer imkanın varsa güç ve donanımı bi arada istiyorsa kesinlikle 2.0 T elegance derim... ben vectra c 2.2 elengance 1.6 edition , 1.6 comfort hepsini en az 6 ay kullandım ama kesinlikle 2.0 t diyorum...

2004 ve 2005 editionlarda farklı. :) hatta bazı 2004 editionlar comfor bazılar gts tamponu var :)

ekstra özellik farkları var.

bende kendime vectra c alacağım, şuanda baktığım zaman bütceme göre 2004-1.6 elegance düşünüyorum- 2-3 fazla bütçem olsa 2005-elegance alırım. daha üst birşey değil
Sen söyleyene kadar Edition'un 2005 model olduğunu sanııyordum sadece. :)
Elegance iyidir hoştur, candır :D Lakin çok temzini bul bence malum yaşları artık 6'yı geçti o kadar elektroniği olan araçta sıkıntı olmasın. mp3 çalar zaruri değilse 2005'den çok fazlada farkı yok

evet editionların gts tamponlusu birde normal tamponlusu var zaten edition alınacaksa gts tamponlu alınır :)

2.2 elegance kesin otomatik vitestir... aman uzak dur eğer imkanın varsa güç ve donanımı bi arada istiyorsa kesinlikle 2.0 T elegance derim... ben vectra c 2.2 elengance 1.6 edition , 1.6 comfort hepsini en az 6 ay kullandım ama kesinlikle 2.0 t diyorum...

hacım bende hepsini kullandım, 2.0t 175 hp, ta bir performans canavar
öncelikle bu aracı satmam derseniz, çıkacak sorunlara sağlam servisim var, lpg de takar bu araçta gezerim derseniz 2.0t öneririm. ama bunların haricinde 1.6 üstüne çıkmayın.

şuanda bütün opel servisleri özellerii 1.6 motoru gözü kapalı açıp topluyorlar.
tutsa tutsa 1000tl tutar, 2.0t ye 1 takım enjektör ( bobin) alsan 1200tl. :)

Sen söyleyene kadar Edition'un 2005 model olduğunu sanııyordum sadece. :)
Elegance iyidir hoştur, candır :D Lakin çok temzini bul bence malum yaşları artık 6'yı geçti o kadar elektroniği olan araçta sıkıntı olmasın. mp3 çalar zaruri değilse 2005'den çok fazlada farkı yok

vectralar elektronik aksamda sorun cıkarttığını görmedim pek. gayet sağlıklı araçlar. elegance olmadı edition bakıcas artık :)

vectralar elektronik aksamda sorun cıkarttığını görmedim pek. gayet sağlıklı araçlar. elegance olmadı edition bakıcas artık :)

Elektronik yanlış olmuş biraz, elektrikli donanım diye düzelteyim; elektrikli arka perde, elektrikli koltuklar, elektrikli katlanır yan aynalar gibi. Ben 2 yıl kullandım elegance, sattığım arkadaşımda 3,5 yıldır kullanıyor. Bir şikayetini duymadım ama yinede model yaşı eskiyince insanın aklına takılıyor. Benim 99 corolla gibi basit değil :D:D
Elegance'a ilk binenlerin koltuğu ileri,geri almak için alışkanlık ile elini hızlıca koltuğun altına atması sonucunda yerinden çıkabilen elektrikli motor zinciri/halatı dışında pek sıkıntı yaşamadım :kop::D

1 vectracının hayali, yeni bir vectradır. 2 tane 2004 vectra c aracım oldu sattım. 3. ye tekrar alacağım içimde yine heyecan var. böyle heyecanlandıran başka bir araç yok şuanda beni. ( bütçe dahilinde )

astra g varken babam vectra c hastasıydı bende astradan başka bir arabaya bakmıyordum bile neredeyse zamanı geldi ve astrayla vedalaştık şimdi 2005 vectra c'miz var ve yemin ediyorum boşuna hammallık etmişiz arka koltukta oturmanın keyfine vardım :D zaten şöför mahali 0403 gibi çok konforlu ama arka koltuğuda çok mükemmelmiş bunu satınca c2 almayı düşünüyoruz vectraya binen inmek istemiyor :D

1 vectracının hayali, yeni bir vectradır. 2 tane 2004 vectra c aracım oldu sattım. 3. ye tekrar alacağım içimde yine heyecan var. böyle heyecanlandıran başka bir araç yok şuanda beni. ( bütçe dahilinde )

aynen öyle usta valla başka hiçbir araba heyecanlandırmıyor illa ki vectra diyor gönlüm :)
passatları daha üstün kalitede görmeme ragmen illa ki vectra :D

babamın dayısıda sardı vectralara iyimi :D 2004 2007 arası geniş bir skalası var parasıda bol yeni emekli oldu :D para kısıtlı olmayınca ne güzel araba aranıyor :D

:) para kısıtlı olmasa alınacak araba çokta, ne yapalım işin özüne bakarsan bu paralara vectra gibi bir araba gercekten çok lüx..

Geri