vectra c özellikler

elegance üstüne donanım yok vectra c'de :) designde gts tamponu karartılmıs farlar ve 3 kollu spor direksiyon var diye biliyorum birde jantları elegance jantlarının biraz daha kalını gibi bir jant var...

tamam orda anlaştık en fuulü elegance bu arabada :D

mesajların hepsini okumadım ama aralarda esp gördüm bi:D
darkmoon'un dediği gibi makyajlı 1.6 Comfort'ta esp var ama 2006 model makyajlıda yok, 2007 yada 08'de eklendi. makyajsızları hiç bilmiyorum zaten. ek bilgi olsun diye yazdım.

Edition'da esp yok :)

haaa olmaz o zaman geri elegance ye döndük :D
elegance nin daha fullü bir başka elegance diyoruz yani :D

mesajların hepsini okumadım ama aralarda esp gördüm bi:D
darkmoon'un dediği gibi makyajlı 1.6 Comfort'ta esp var ama 2006 model makyajlıda yok, 2007 yada 08'de eklendi. makyajsızları hiç bilmiyorum zaten. ek bilgi olsun diye yazdım.

2006 da yoksa altıdakilerde zaten yoktur hiç ama hız sabitleyici standart var herhalde hepsinde demi

evet hız sabitleyici var.
farklı bir konu, C1'in göstergesi tamamen siyah, C2'de göstergelere gri çerçeveler eklenmiş. birde C1'in göğüs çıtası tamamen ahşap, C2'de çift renk oldu, gri+ahşap veya gri+damalı gri

farklı bir konu, C1'in göstergesi tamamen siyah, C2'de göstergelere gri çerçeveler eklenmiş. birde C1'in göğüs çıtası tamamen ahşap, C2'de çift renk oldu, gri+ahşap veya gri+damalı gri

yol bilgisayarıda türkce oluyormuş herhalde demi 2005 den sonra
aynalarda elektrikle katlanma varmı

yanlisin var çağri benim 2005 gösterge panelinde gri halkalar var sadece 2003de yok onlar. Göğüs çitasi benimkinde mavimsi gibi birşey gerçi 2005 confortun 2006 confort tan farki yok İç kısımda...

elegance üstüne donanım yok vectra c'de :) designde gts tamponu karartılmıs farlar ve 3 kollu spor direksiyon var diye biliyorum birde jantları elegance jantlarının biraz daha kalını gibi bir jant var...

elegance üzerine cosmo olan modelleri var cosmolarda deri koltuk koltuk ısıtma afl far vs. gibi ekstralarda var.

yok anladım teşekkür ediyorum sizede baktıgımız zaman bazı farklılıklar ( teyp gibi mesele ) belli oluyor zaten o kısımlarda sorun yok yaşa göre degişebilir tabikide

peki 2.2 elegance var konyada araba temiz duruyor 23.000 tl istiyor nasıl acaba herşeyden önemlisi yakıt durumu nasıldır çok yakarmı 2.0 dan

2.2 elegance olan 2003-2004 tür, bunda elegance donanımdan yanısıra deri koltuk falanda vardır. yakıt olarak yüksek, motor olarak heryerde baktıramazsınız sıkıntılı parça sorunu yaşarsınız, şanzuman otomatikse muhtemelen otomatik şanzumanı sorunsuz vectra c yok ondada sorun vardır. he birde vergi yüksek, 2.0 dan farkıda Turbosu yok ve beygiri daha düşük.

2005 Elegance bulmak biraz daha zordur, 2005'de design edition çıktığı ve kasa sonu olduğundan genelde Design Edition satılmış.
sahibinden sıralamasında ;
2003: 99 adet
2004: 127 adet
2005: 9 (dokuz) adet :)

Design Edition olarak 2005'şer Design ve Edition !! olarak toplam 54 adet ilan :D

Fotograflardan gördüğüm kadarı ile 2004'den farklı olarak Hamza'nın dediği gibi direksiyon kumandaları, mp3 çalar ve ekran boyut olarak değilse bile içerik olarak farklı. Diğer kısımlarında fark olduğunu pek sanmıyorum.

2004 ve 2005 editionlarda farklı. :) hatta bazı 2004 editionlar comfor bazılar gts tamponu var :)

ekstra özellik farkları var.

bende kendime vectra c alacağım, şuanda baktığım zaman bütceme göre 2004-1.6 elegance düşünüyorum- 2-3 fazla bütçem olsa 2005-elegance alırım. daha üst birşey değil

Geri