vectra c özellikler

onu zaten zor düzeltirler, :) en güzeli manueli.

süper bi konu açmışım baya uzadı bende karar olarak 2005 elegance ı kendime ders edindim en güzeli o anlaşılan ;)

peki 2003 olsa elegance olunca yinede full oluyor demi esp filan hepsi var yani demi ?

elegance o zamanda full ama 2005 elegance ile 2003 elegance arasında yaş farkından dolayı donanım farkı olabilir araştırmak lazım...

elegance o zamanda full ama 2005 elegance ile 2003 elegance arasında yaş farkından dolayı donanım farkı olabilir araştırmak lazım...

en iyi araştırma yeri bu forum demiştim ama çok yardım edende olmadı sizlerden aLLAH razı olsun sagolun

en iyi araştırma yeri bu forum demiştim ama çok yardım edende olmadı sizlerden aLLAH razı olsun sagolun

söylenenden anladığınız farklı heralde,

2003-2004-2005 eleganceların

hepsinin birbirinden donanımları farklı, teknoloji olarakta farklı, sistemlerinden elektrik tesisatlarına kadar farklı.

bunların arasında paranız varsa en iyi alternatif 2005 elegance'tır. benim tercihim o olur.

üzerinde CDC40 Cd Changer vardır, orta bilgi ekranı 2004 lerden farklıdır, direksiyonu kontrol butonları vs.vs.vs. tek tek yazmak zor geliyor daha çok farklar var aralarında.

bu yazdıklarım forumda milyonlarca kez yazıldı.

söylenenden anladığınız farklı heralde,

2003-2004-2005 eleganceların

hepsinin birbirinden donanımları farklı, teknoloji olarakta farklı, sistemlerinden elektrik tesisatlarına kadar farklı.

bunların arasında paranız varsa en iyi alternatif 2005 elegance'tır. benim tercihim o olur.

üzerinde CDC40 Cd Changer vardır, orta bilgi ekranı 2004 lerden farklıdır, direksiyonu kontrol butonları vs.vs.vs. tek tek yazmak zor geliyor daha çok farklar var aralarında.

bu yazdıklarım forumda milyonlarca kez yazıldı.

yok anladım teşekkür ediyorum sizede baktıgımız zaman bazı farklılıklar ( teyp gibi mesele ) belli oluyor zaten o kısımlarda sorun yok yaşa göre degişebilir tabikide

peki 2.2 elegance var konyada araba temiz duruyor 23.000 tl istiyor nasıl acaba herşeyden önemlisi yakıt durumu nasıldır çok yakarmı 2.0 dan

2005 Elegance bulmak biraz daha zordur, 2005'de design edition çıktığı ve kasa sonu olduğundan genelde Design Edition satılmış.
sahibinden sıralamasında ;
2003: 99 adet
2004: 127 adet
2005: 9 (dokuz) adet :)

Design Edition olarak 2005'şer Design ve Edition !! olarak toplam 54 adet ilan :D

Fotograflardan gördüğüm kadarı ile 2004'den farklı olarak Hamza'nın dediği gibi direksiyon kumandaları, mp3 çalar ve ekran boyut olarak değilse bile içerik olarak farklı. Diğer kısımlarında fark olduğunu pek sanmıyorum.

2005 Elegance bulmak biraz daha zordur, 2005'de design edition çıktığı ve kasa sonu olduğundan genelde Design Edition satılmış.
sahibinden sıralamasında ;
2003: 99 adet
2004: 127 adet
2005: 9 (dokuz) adet :)

Design Edition olarak 2005'şer Design ve Edition !! olarak toplam 54 adet ilan :D

Fotograflardan gördüğüm kadarı ile 2004'den farklı olarak Hamza'nın dediği gibi direksiyon kumandaları, mp3 çalar ve ekran boyut olarak değilse bile içerik olarak farklı. Diğer kısımlarında fark olduğunu pek sanmıyorum.

design la elegance aynımı yoksa design yüksekmi

elegance üstüne donanım yok vectra c'de :) designde gts tamponu karartılmıs farlar ve 3 kollu spor direksiyon var diye biliyorum birde jantları elegance jantlarının biraz daha kalını gibi bir jant var...

Geri