Vectra C sizce hangi jant???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra C icin hangi jant???

• Kullanılan toplam oy
    60
motor farkıda var ben en çok 17 yi düşünürüm aracıma ama ardaşdaki vectra 2.0 ona 21 e kadar yolu var performansdan yer ama araç her şekil kaldırır o jantı

ben de şu an benim vecra c için araştırma aşamasındayım. ancak OPC nin replica sı bizim arabalar için biçilmiş kaftan.. ha saab jantları güzel ama bütünlük ve orjinallik düşünülürse ve orjinal janta o kadar para verilmeyeceği de hesaba katılınca benim terciğim 2 numaradan yana olurdu.. ama sen arabana neyi yakıştırıyorsan olay odur bence:) yalnız formumuzda da replica jantlar hakkında olumsuz görüşler içeren bazı konular var o yüzden güvenilirliği konusunda biraz düşündürücü..
bende opc jantini cok begeniyorum ama rengi hosuma gitmedi :confused: replica jant hakkindaki konularda da yazmistim onceki arabamda 2 yil replica jant kullandim hic bi sorun yasamadim... bu yuzden tekrar replica jant alabilirim saglamlik konusunda kafamda soru isareti yok...

Replica jant dediysek gidip de çin malı jant alın demiyorum ki, kaliteli markalar var. Benzer tasarımda başka markalarda da jant bulunabilir.

ben tercihim opc jant..... seviyorum ben opc nin her türlü aksesuarini..:D

Son düzenleme:
ben pek anlamıyorum jant işini pek hoşuma gitmiyor jantlar yıllardır hep aynı modeller aynı desenler böyle pek arabalara sonradan takılan jantları çok zor yakıştırıyorum zaten o araca fabrika tasarlarken en yakışıcak şık tasarımı yapıyor yada bazıları bu işleri performans şirketlerine atıyor topu onlar yapıyor ama bmw bu konuda güzel her modelinde jant da farklı benim bir ahtapot denilen jantlar hoşuma gidiyor birde tel tel olanlar var bazı arabalara mükemmel denilicek kadar yakışıyor.. o 1 resimdekide ilginç bir tasarım

bende opc jantini cok begeniyorum ama rengi hosuma gitmedi :confused: replica jant hakkindaki konularda da yazmistim onceki arabamda 2 yil replica jant kullandim hic bi sorun yasamadim... bu yuzden tekrar replica jant alabilirim saglamlik konusunda kafamda soru isareti yok...

bugün 2 numaralı jantın 18" olanına baktım.. kumho 225-40-18 lastiklerle beraber 1800TL nakit fiyat verdiler.. şu an istanbuldayım ama haftaya ankaraya gelicem bi de orda bi araştırayım.. bu arada ne yaptın taktın mı jantları?

Geri