Vectra C Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yay aracın görüntsünü gercekten cok değiştiriyor.

aracımın düşmüş ve düşmemiş resimlerini koyuyorum arkadaslar.
DÜŞMÜŞ HALİ CEP TELİ CEKİMİYLE ŞİMDİLİK
goruntu1001tw4.jpg

goruntu1005gy1.jpg

DÜŞMEMİŞ HALİ
pict0193kg8.jpg

pict0194gi5.jpg

konfor nasıl H&R den sonra?
yol tutuş
izlenim alalım
teşekkürler resim için

arkadaslar bileenlere sorum olacak benim taktıgım yaydan sonra arka 1 cm falan daha havada kaldı ön arkaya göre daha cok düştü.adama sordum arac önden cekiş oldugu için giderken arkası oturuyor ve tam hizaya geliyor dedi.durdugu yerdeki görüntüsüne bakma dedi.bu normalmi.baska yay takanlarda da oldumu?.Genelde bu sıkıntım haricinde yaydan cok memnunum takurtu tıkırtı yok cokasırı zıplama yapmıyor

konfor nasıl H&R den sonra?
yol tutuş
izlenim alalım
teşekkürler resim için
yol tutus ve konfor gercekten iyi.cok asırı sert değil, aracı istedigim gibi düşürdü sayılır,ses kesinlikle yok adamlar zaten uclarına kendiliginden hortum takmıslar ve yolda zıplama yapmıyor.Ama sunu söyleyim aracın yol tutusu cok değişti.vectra c ler zaten iyi yol tutuyordu daha da iyi oldu

kardeşim tebrik ederim içimdeki vectra c aşkının büyümesine sebep oldun... ya bende bi jant takamadım ama inş. zamanla oda olcak... maş. çok güzel oldu araban allah kaza bela vermesinn

kardeşim tebrik ederim içimdeki vectra c aşkının büyümesine sebep oldun... ya bende bi jant takamadım ama inş. zamanla oda olcak... maş. çok güzel oldu araban allah kaza bela vermesinn
iyi dileklerin için cok saol kardesim.inşallah en yakın zamanda istedigin jantı aracına takarsın

Allah Kaza Bela Vermesin Çok Güzel Görünüyor .......

Geri