Vectra C Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
görüntü güzel ama konfor ıı :)
tabi yay takan adam konfor aramayacak.eskisi gibi yumusak değil ama baska yay takan arkadaslarımın araclarıylakıyaslıyorum o kadar sert değil.Zaten voglant eichbach birde bu hr lar yol tipi tasarlanmıs bir apex yay gibi tak ve piste cık tarzı degil

Allah Kaza Bela Vermesin Çok Güzel Görünüyor .......
saol kardesim.seninki gibi düşmedi ama yinede tatmin etti beni.birde fazla düşsünde istemiyorum öne tampon altı spoyler düşünüyorum.onuda takınca iyice sürtecek

En iyi Kararı Vermişin ......Gercekten pas pas yapmanın hiç bir + sı yok sadece görüntü için .. Bazen benım bıle kafam esıyor ( biraz yükseltmek için ) sonra boş ver diyorum ...

Ön içinde iyi düşün bence !!!
opeljmsnc1.jpg
48992761881342dpk756ao9.jpg
gtsst3front300fl1.jpg

güzel olmuş gerçektende,,,bence düşüklüğü tam kıvamında ,,,,,,benim 2 arkadaşım daha takmıştı vectra c ye yay onlarda önün daha fazla düştüğünü sölemişti,,,bence önden çeker olmasıyla felan alakalı değilde arabayla alakalı bi durum,,,mesela 206 gti aracada takmiştık onuna arkası fazla düşmüştü ,,,sonra bi honda civic sedan da yine arka taraf daha çok düşmüştü bunlarda önden çeker araçlar sonuçta,,,ama vectra c ye yay takanlar hep diyo ön daha çok düştü diye,,,o yüzden bi sorun yok merak etme.........şahsen ben böle daha çok seviyorum zaten ön taraf arkadan düşük olsun isterim yanii,,,,,hem arabaya 4-5 kişi binincede sürtme yapma olasılığı düşüyo..................

Geri