vectra hp artısı için ne yapmalı????

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar 97 model opel vectra var 2000 cc bunu kuvvetlendirmek istiyorum yani modifiye hp artısı için acbaa ne gibi oynamalar yapmam lazım yazarmısınız turbo falan taktrmaya kalksam mesela ne kadar tutar 160 hp gibi bisey olmasını istiyorum arabamım

ne turbosu dayı. git yeni turbolu bi motor al daha ucuza mal edersin :D bu arada eksantrik değişebilirsiniz chip taktırabilirsiniz headers ve ekzoz sistemini tamamen değiştirebilirsiniz. eger motor üzerinde oynama düşünüyorsanız pistonları ve yataklarda modifiye yapılabilir. 4 tırnaklı performans bujisi al. sonraaa hava filtresi diyeceğima ama fazlaca bi güc katsısı yapacagını sanmıyorum. benzin pompanı değiştir. kebeği genişlet. :D sen en iyisi git bir tane daha vectra b al :D:D:D

x20xer'in irmscher dereceli egzantriğini al.. güzel bi yazılım(tavsiyem vmax).. komple egsoz sistemi(sebring veya supersprint orta susturucu ve kat iptali) remus(irmsher veya steinmetz) son susturucu.. kapakla oynayarak(port polish ve ufak çapli bi taşlama) ile 160'ı rahat geçersin...

iyi hızlanma istiyosan o arabanın ya şanzumanını değiştir yada son ayna magrutiyi kısa oranlı al.. 3,74 gibi mesela...

x20xer'in irmscher dereceli egzantriğini al.. güzel bi yazılım(tavsiyem vmax).. komple egsoz sistemi(sebring veya supersprint orta susturucu ve kat iptali) remus(irmsher veya steinmetz) son susturucu.. kapakla oynayarak(port polish ve ufak çapli bi taşlama) ile 160'ı rahat geçersin...

iyi hızlanma istiyosan o arabanın ya şanzumanını değiştir yada son ayna magrutiyi kısa oranlı al.. 3,74 gibi mesela...
+ iyi hızlanan aracın güvenli durabilmesi için fren sistemiyle de ilgilen.

yukarıdaki yorumlara bakılırsa en iyisi satıp başka bişey almak :D

kafam cok karıstı ya :)

Geri