VECTRA vs AVENSİS

km, hasar durumu, fiyat...bunların hepsinin beraber incelenmesi lazım...ama herşeyin eşit olduğu durumda bence de avensis...kullandığım için biliyorum...

avensis.motoru performansı(motor hacmine ve kilosuna göre) daha üstün.tüketimi de makul olduğunu biliyorum.sadece biraz daha orta yaş arabası vectraya göre.uzu ömürlü ama gm motor parçaları fethiyedeki sanayi ustasının söylediğine göre daha dayanıklı(toyota vw bmw ve jaguarla karşılaştırırken tartışılmıştı).vectrada ufak bir iki düzenlemeyle babasının arabasını almış gelmiş muamelesinden yırtıyorsun.100hplik vectraysa eğer c1kasa yane bence avensis.hatta benim kendi tercihim bulunursa manuel 2,0 motor olurdu...

donanım olarak vectra elegance epey üstün ( elk koltuklar , sunroof ,uzaktan kumanda ile kapanan camlar ,elektrikli arka perde cruise control ) ama vectranında avensisden daha fazla yakıt tükettiği söyleniyor. ben hiç vectra kullanmadım ama avensisin performansıda çok etkileyici gelmedi bana karar vermek güç açıkçası . . .

arkımın babasında var.maslakta parkorman çıkışında biraz gazlamıştık.levent istikametinde.düz yolda gayet güzel beni yakalayıp geçmişti.söylediğine göre de araç1,6.tamam kullanıcıya göre de değişir ama 156 1,6 motor bile düzlükte böyle geçememişken avensisin boş yolda bu kadar rahat geçmesi bence motorunun hiç de boş olmadığının bir göstergesi.100hp vectra kullananlar benim şuanki aracımın kendilerinkine göre daha hızlı olduğunu söylüyorlar...

gakko kıyasladığın bu iki araçsa ben avensis derim rengi olsun tipi olsun daha diri gözüktü gözüme.kimse toyota nın motorunu küçümsemesin.tabiki alman araçları güçlüdür ama toyota yabana atılacak bir marka değil.genel kıyaslamaysa tabiki vectra derim,ama bu iki resimdeki aracı kıyaslıyorsan toyota daha güzel duruyor...

bana ne sorarsan sor opel hastalığı var hemde vectra bu yüzden vectra derim tabi buarada avensis de güzel araba....

Bence körü körüne avensis diyen arkadaşlar yanılıyor biraz.Arabada herşey görüntüden ibaret de değildir. 2004 yılında araba seçimi yapacağım sırada elemelerime göre honda accord 2.4, toyota avensis 2.0 otomatik ve Vectra 2.2 elegance kalmıştı. Ancak çok detaylı düşündüğümde ilk elediğim avensis olmuştu.Belli bir konuda üstünlüğü yok, karaktere sahip değil, görüntü derseniz arkadan gayet çirkin bence. Ama 2.4 accord donanım olarak zayıf olsa da en azından yırtıcı bir görünüm ve 190 beygire sahip olacaktım ya da 2.2 vectra alarak bu 3 araba içindeki en donanımlı arabaya ve sevdiğim agır görüntüye sahip olacaktım. Ve vectra tercihim oldu.Avensis ise ilk elediğim araba olmuştu. Donanım olarak honda'dan yuksek vectra'dan düşük.Motoru tabiiki kaliteli tartışılmaz, bagajı da devasa.Vectra'dan 20 lt daha buyuktu sanırım.Ancak detaylı incelemeye alırsanız farkları görebilirsiniz.Direk görüntüye bakıp avensis demek ne kadar doğru tartışılır.Ki bana göre görüntüde de vectra, şu anda arabam olduğu için demiyorum.O sırada da öyle düşünmüştüm, vectra daha pahalı olmasına karşın

bu arada 2002 model vectra gts 2,2 26milyar.67bin kmde.ilanda gördm...

Bence körü körüne avensis diyen arkadaşlar yanılıyor biraz.Arabada herşey görüntüden ibaret de değildir. 2004 yılında araba seçimi yapacağım sırada elemelerime göre honda accord 2.4, toyota avensis 2.0 otomatik ve Vectra 2.2 elegance kalmıştı. Ancak çok detaylı düşündüğümde ilk elediğim avensis olmuştu.Belli bir konuda üstünlüğü yok, karaktere sahip değil, görüntü derseniz arkadan gayet çirkin bence. Ama 2.4 accord donanım olarak zayıf olsa da en azından yırtıcı bir görünüm ve 190 beygire sahip olacaktım ya da 2.2 vectra alarak bu 3 araba içindeki en donanımlı arabaya ve sevdiğim agır görüntüye sahip olacaktım. Ve vectra tercihim oldu.Avensis ise ilk elediğim araba olmuştu. Donanım olarak honda'dan yuksek vectra'dan düşük.Motoru tabiiki kaliteli tartışılmaz, bagajı da devasa.Vectra'dan 20 lt daha buyuktu sanırım.Ancak detaylı incelemeye alırsanız farkları görebilirsiniz.Direk görüntüye bakıp avensis demek ne kadar doğru tartışılır.Ki bana göre görüntüde de vectra, şu anda arabam olduğu için demiyorum.O sırada da öyle düşünmüştüm, vectra daha pahalı olmasına karşın

:good: :good: :good:

Geri