km, hasar durumu, fiyat...bunların hepsinin beraber incelenmesi lazım...ama herşeyin eşit olduğu durumda bence de avensis...kullandığım için biliyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence körü körüne avensis diyen arkadaşlar yanılıyor biraz.Arabada herşey görüntüden ibaret de değildir. 2004 yılında araba seçimi yapacağım sırada elemelerime göre honda accord 2.4, toyota avensis 2.0 otomatik ve Vectra 2.2 elegance kalmıştı. Ancak çok detaylı düşündüğümde ilk elediğim avensis olmuştu.Belli bir konuda üstünlüğü yok, karaktere sahip değil, görüntü derseniz arkadan gayet çirkin bence. Ama 2.4 accord donanım olarak zayıf olsa da en azından yırtıcı bir görünüm ve 190 beygire sahip olacaktım ya da 2.2 vectra alarak bu 3 araba içindeki en donanımlı arabaya ve sevdiğim agır görüntüye sahip olacaktım. Ve vectra tercihim oldu.Avensis ise ilk elediğim araba olmuştu. Donanım olarak honda'dan yuksek vectra'dan düşük.Motoru tabiiki kaliteli tartışılmaz, bagajı da devasa.Vectra'dan 20 lt daha buyuktu sanırım.Ancak detaylı incelemeye alırsanız farkları görebilirsiniz.Direk görüntüye bakıp avensis demek ne kadar doğru tartışılır.Ki bana göre görüntüde de vectra, şu anda arabam olduğu için demiyorum.O sırada da öyle düşünmüştüm, vectra daha pahalı olmasına karşın