Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2004 dede bende araba alacaktım eledim en son iki si kaldı ben comford aldım sen elegant diyorsun tek olur -- vectra ---imzada gözüken laciyi aldım cok memnundum
toyota avensisi 1.5 yıldır kullanıyoruz su ağna kadar hiçbir şikayetimiz olmadı. avensisi sen gidip servise bi tanıtımını izle o zaman araba budur dersin
peki motor performansı olarak avensis 2.0 vectra 2.0 ecotekten üstünmü. hızlanma ve son sürat durumları nedir? avensis vectrayı solluyormu yani anlamadım ben?
Senİn Bu Kararsizligini Bende 6 Ay Öncedende YaŞamiŞtim. Yakit Olarak Pek Bİr Farklari Yok Ama Opelİn Donanimi Daha ÜstÜn Toyata Bİraz Daha Serİ. Toyata GÜvenlİkte 5 Yildiz AlmiŞ . Opelİn İkİncİ Elİ Daha Hizli.... Yanİ İkİ Aracinda Farkli Noktalarda Ufak ÜstÜnlÜklerİ Var.
Ama Ben Toyata Ya Arakadan Bakinca HİÇ Isinamadim. Vectra Nin GÖrÜntÜsÜ Sankİ Daha HoŞ Geldİ. Sonunda Opelİ Sectİm
Senİn Bu Kararsizligini Bende 6 Ay Öncedende YaŞamiŞtim. Yakit Olarak Pek Bİr Farklari Yok Ama Opelİn Donanimi Daha ÜstÜn Toyata Bİraz Daha Serİ. Toyata GÜvenlİkte 5 Yildiz AlmiŞ . Opelİn İkİncİ Elİ Daha Hizli.... Yanİ İkİ Aracinda Farkli Noktalarda Ufak ÜstÜnlÜklerİ Var.
Ama Ben Toyata Ya Arakadan Bakinca HİÇ Isinamadim. Vectra Nin GÖrÜntÜsÜ Sankİ Daha HoŞ Geldİ. Sonunda Opelİ Sectİm