ekrandaki 47.4 rakamının karşılığı ne demek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
47.4, Trip Consumption (yolculuk tüketimi) Yani sıfırlandığından beri tüketilen toplam yakıt miktarı...
Oğlan yakalamış... Ortalama hız bir öncekinden yüksek olması lazım.Ben kullanırken çekmiş.Şehir içi İzmir (Gaziemir-Torbalı ) yolu.Hız sabitleyici 95e ayarlı.(Malum radar var).araç kesin bozuk en yakın servise gitmenizi öneririm bu kadar az yakması normal degil
Ankara ile İzmir'in şehiriçi trafik yoğunluğu o kadar farklı ki, Kızılay trafiğini burada özler oldum. İzmir'de bir depo benzinle şehiriçinde yaptığım yol 150 km uzadı. Ankara'nın kıymetini bilin. Ankara için, senin değerlerin oldukça iyi sayılır. (üstelik kış mevsiminde)buda benim kışınki ortalamam,,şu anda evde bunu bulabildiğim için koyuyorum,,,,Gürkan abinin yakaladığı değer gayet normal,,,benimde şu anda ortalamam 7.8lt felan ,,,yani tabiki herkesin kullanım şekli değiştirir ve sürekli trafikte olmak felan farkettirir,,,,ama Gürkan abininde benimde yakaladığımız değerler öle sandığınız gibi özel bi dikkat göstererek yakalanmış değerler değil......hatta tersine yaşımında abimize göre hayli küçük olmasına rağmen gene yakalabiliyor bu değerler pekte yavaş sürmem yani onu demek istiyorum ...........ama herkes dilediği gibi yorumlayabilir..... ben aynı şeyleri arabamı aldığım günden beri sölüyorum çünkü..........
Bende diyorum değerler normal diye..Ankara ile İzmir'in şehiriçi trafik yoğunluğu o kadar farklı ki, Kızılay trafiğini burada özler oldum. İzmir'de bir depo benzinle şehiriçinde yaptığım yol 150 km uzadı. Ankara'nın kıymetini bilin. Ankara için, senin değerlerin oldukça iyi sayılır. (üstelik kış mevsiminde)