vectra yı satmayı düşünüyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanılıyorsam düzeltin lütfen.ön çamurluk ve kaputun değişmesi önden darbeyi gösterir.arkadan da darbeli.komple boyalı.bence fazla yukarıları değil9-10 arasında rakamlarla ilgilenin derim.İnşallah meraklasına iyi fiyata satarsınız

10 bin tl arkadasim

solmadan dolayı boya neyse de darbeler biraz işi bozuyor.yine de hayırlı satışlar

Şuan tam satma zamanı eğer önemli bir kazan yok ise çok fiyat kırma. Benim bir önceki arabamda komple boyalıydı lokal boyaların ton farkları güneş yanığı sebebi ile kullandığım dönemde kendim boyatmıştım. Satarken bu konuda biraz sıkıntı çektim bir kaç kişi geldi komle boya olayına takıldı arabayı almaktan vaz geçti ama en sonunda ustasıyla beraber gelen biri baktı etti tamam dedi araba düzgün aldı gitti. en nihayetinde biraz geçte olsa değerine alıcı bulursun.

arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı ben bu arabayı 9 bin tl ye almıştım yaklaşık 8 ay önce biraz masraf yaptım triger,yağ,filtreler,lastik gibi en azından 12 bin tl ye satsam yaptığım masrafları karşılar diye düşünüyorum. sattıktan sonra üzerini tamamlayabilirsem astra g almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri