vectraya egzoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
şu anda bende komple spor egzoz var headers dahil ama son susturucumdan memnun değilim ben. çift çıkışlı ama çıkışları ufak olan bir susturucu arıyorum. birde ses versin ama tok ses değilde benim için önemli olan alt devirlerde ses vermeyip üst devirlerde çok yırtınması. sizin bildiğiniz böle bir susturucu var mı?

şu anda bende komple spor egzoz var headers dahil ama son susturucumdan memnun değilim ben. çift çıkışlı ama çıkışları ufak olan bir susturucu arıyorum. birde ses versin ama tok ses değilde benim için önemli olan alt devirlerde ses vermeyip üst devirlerde çok yırtınması. sizin bildiğiniz böle bir susturucu var mı?

en güzeli egzosa 3-4 delik aç...memmun kalırsın :good:

remus yada sebring marka bi son susturucu kullanırsan istediğin gibi olucaktır...özellikle remus 3000 devire kadar ses vermez sabit hızlarda yine sesi azalır hızlanma durumuna göre,,,,,üst devirlerde de yıkar ortalığı :D biraz daha sessiz vede daha tize yakın bi ses istersen supersprint kullanabilirsin,,,,normalde bu 3 markada sadece son susturucu olarak taktığında pek ses vermez ama sen zaten komple boru ve headers takmışsın,,,bu markalar sende çok iyi sonuç vericektir..........

ne marka var sende ? kaca yaptırdın ?

bendekiler marka değil. bir kere supersprint orta susturucu aldım aldığım hafta kaza yaptım arabanın altını çarptım susturucu parçalandı o zaman kızdım sanayi tipi performans susturucu taktım bir markası vardı ama real gibi birşey olabilir hatırlamıyorum. headers ağar egzozun olması lazım irmscherin replikası. katalitik yerine takılan spor susturucu da orta susturucu ile aynı marka. son susturucum spor değil ama west olabilir markası onu en son deiştirmeyi tercih ettim ki bu yaptıklarımı yaptıktan sonra sesi değişeceğinden en son alırım dedim. remuslar çok ses yapıyor ben o kadar ses yapan istemiyorum ss bakayım bari. bu real yed falan onların susturucuları var ucuz onlardan alsam onlar sürekli bağırıyor mu acaba?

başka tecrübesi olan yok mu arkadaşlar? youtubeda dinledim bir sürü vectra egzoz sesi ama karar veremedim gerçeğini duymak lazım

Geri