- Konuyu Başlatan
real marka gördüm bir tane 100 lira civarı fiyatı vardı 0. sizce nasıldır bu ürün?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 senelik konuyu hortlatmışsın..ayrıca seninkininde kazanı çok ufak ve kazanın içinin boş olduğunu tahmin ediyorum... bana kazanın içi dolu olan birşey lazım böle olanlarda yer gök inliyor... arabada komple spor egzoz olduğu için sesi orta susturucu orjinal ve headers, egzantriği vs olmayan arabalara göre inanılmaz farklı... gene de teşekkür ederim.... en az 3-4 tane egzoz denedim istediğim sesi bulamadım şu an son susturucum orjinal dolaşıyorum... gerçi orjinalden bile normalden çok fazla ses geliyor bu yazdıklarımdan dolayı... irsmcher susturucu denemedim eğer bulabilirsem ondan da almayı planlıyorum...ben vectra aracımdan soktugum egzos u satıyorum ayakları felan hazır dokme egzos araba devırsızken ses cıkarmıyor hızlanınca kendını hıssetırıyor istersen bir bak http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=55927
ayrıca dinledim sesi... düşük devirlerde ses yapıyor.. üst devirde adam gibi ses vermiyor... içi boş olduğu için oluyor bu da....ben vectra aracımdan soktugum egzos u satıyorum ayakları felan hazır dokme egzos araba devırsızken ses cıkarmıyor hızlanınca kendını hıssetırıyor istersen bir bak http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=55927
konu yenı tabi gormeden bılemessın ıcı felanda dolu kazanıda oldukca uzun resmini cekene kadar belim kırıldı rahat 50 kg var yükte iken giderken 2 ve 3 viteste anca kendını hissetiriyor yınede sen bılırsınayrıca dinledim sesi... düşük devirlerde ses yapıyor.. üst devirde adam gibi ses vermiyor... içi boş olduğu için oluyor bu da....
içi tabikide doludur ama benim sölemek istediğim egzoz bir dirence uğramadan direk olarak çıkıyor... düz borunun biraz daha az ses çıkartanı bu tür susturucular... 5-10kg ya vardır ya yoktur egzoz sistemi komple orjinal bir arabada susturucu istediğini takabilirsin zaten çok ses yapmaz... özellikle orta susturucu sesi keser çünkü ortasında perde vardır direk geçişi yoktur... spor tip orta susturucularda ortada perde yoktur onun için rolantide bile ses verir... hele birde son susturucuda bunun gibi perdesiz tip olursa polislerle arkadaş olursun her çevirmede... sendeki susturucunun çok benzeri bir tane bende de var ilanlarıma bak görürsün... kazanları nerdeyse aynı boyda... o da perdesiz tip onun için çok az kullanabildim...konu yenı tabi gormeden bılemessın ıcı felanda dolu kazanıda oldukca uzun resmini cekene kadar belim kırıldı rahat 50 kg var yükte iken giderken 2 ve 3 viteste anca kendını hissetiriyor yınede sen bılırsın
hmm anladım. bende bu takılıyken polıs cevırdı benı gazı son devıre kadar bas dedı bastım motor sesı daha baskın oldu ceza kesmedıiçi tabikide doludur ama benim sölemek istediğim egzoz bir dirence uğramadan direk olarak çıkıyor... düz borunun biraz daha az ses çıkartanı bu tür susturucular... 5-10kg ya vardır ya yoktur egzoz sistemi komple orjinal bir arabada susturucu istediğini takabilirsin zaten çok ses yapmaz... özellikle orta susturucu sesi keser çünkü ortasında perde vardır direk geçişi yoktur... spor tip orta susturucularda ortada perde yoktur onun için rolantide bile ses verir... hele birde son susturucuda bunun gibi perdesiz tip olursa polislerle arkadaş olursun her çevirmede... sendeki susturucunun çok benzeri bir tane bende de var ilanlarıma bak görürsün... kazanları nerdeyse aynı boyda... o da perdesiz tip onun için çok az kullanabildim...