vectraya egzoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
madem ankaradasın ışık abiye bi görün bu konuda uzman sana uygun ürün elinde yoksa olan yere gönderir derdi para kazanmak değil hobby

sitede serhan la samet abi falan da iyi tanıyomus kendisini :)

balgat 55.sokak ibs motorsport

ben orayı çok samimi bulmuyorum onun için hiç gitmedim. fiyatları da biraz fahiş gibime geliyor.

başka tecrübesi olan var mı?

acaba konuyu mu yanlış yere açtım ilgilenen yok?

azcık paraya kıy remus taktır pişman olmassın tam senin aradıgın şey internette var google den buldum 300 400 ytl arası muhakkak bak derim

remusların çok ses çıkartmasından dolayı korkuyorum. ben alt devirlerde sessiz sakin birşey arıyorum. öle rolantide homurtulu çalışsın istemiyorum :)

tamam arkadaşım anladım ben seni ama remus larda kat iptali olayı var 3ooo devirden sonra sesi oturup saat lerce dinlemek istersin ama iyi bi modifiyeci usta bulman lazım sanayi de yapamıyorlar sonra araç (internet deyimi ile) apaçi arabası gibi bağarıyor eniştemse var 1o6 gtı da keşke göstere bilsem hasta oluyorum

apachi 106lar saxolar var sürekli ses çıkıyor arabadan işte öle birşey istemiyorum. ben daha sessiz giden bir 106da görmedim zaten :D ss alayım diyorum veya yed alıp deneyeceğim bakalım nasıl olacak magnex türkiyede çok fazla yok olsa onların sesi de çok tatlı oluyor.

yed al bi dene abi zaten ucuz onlar baktın yaramadı satarsın mutlaka alıcı çıkar

yed al bi dene abi zaten ucuz onlar baktın yaramadı satarsın mutlaka alıcı çıkar
bende aynen böle düşünüyorum teşekkür ederim.sana son bir sorum olacak. videoyu izledim ama tam olarak anlamadım onun için soruyorum mesela uzun yolda sabit bir hızla giderken çok uğultu var mı? birde rolantideyken de bir uğultu geliyor mu egozdan? teşekkür ederim

Geri