Arkadaslar active select araçlarda trafik lambasına yaklaşırken ne bileyim 50 metre kala falan araç durmadan bosa almanın sanzimana zararı olur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sting link' Alıntı:vitesin boşa almanın bir zararı olacağını düşünmüyorum aksine kırmızı ışıklarda vitesde tutmak araca zarar veriyor çünkü araç ileri gitmek için uğraşırken sen frenle araçı zorluyorsun dikkat edin aracı N konumuna aldığınızda araç nasıl rahatlıyor
KIRMIZI ışıkta videsde beklerken ki ortalama yakıt 1.1 iken vites N pozisyonunda iken yakıt tüketimi 0.6-0.8 arasında oluyor isteyenler deneyebilir en basidin den araç zorlandığı için tüketim artıyor
Kırmızı ışıkta dururken felan boşa alınmasında bencede bir sıkıntı yok, ama araç hareket halindeyken otomatik viteslerde boşa atmak bildiğim kadarıyla şanzumana zarar veriyor, yani manuellerdeki gibi değil durum, sanırım arkadaş bunu sormuş 023hmSting link' Alıntı:vitesin boşa almanın bir zararı olacağını düşünmüyorum aksine kırmızı ışıklarda vitesde tutmak araca zarar veriyor çünkü araç ileri gitmek için uğraşırken sen frenle araçı zorluyorsun dikkat edin aracı N konumuna aldığınızda araç nasıl rahatlıyor
KIRMIZI ışıkta videsde beklerken ki ortalama yakıt 1.1 iken vites N pozisyonunda iken yakıt tüketimi 0.6-0.8 arasında oluyor isteyenler deneyebilir en basidin den araç zorlandığı için tüketim artıyor
neden böyle birşey yapma ihtiyacı duyuyorsunuz ki?gradient link' Alıntı:Arkadaslar active select araçlarda trafik lambasına yaklaşırken ne bileyim 50 metre kala falan araç durmadan bosa almanın sanzimana zararı olur mu?
Sting link' Alıntı:
gradient link' Alıntı:Arkadaslar active select araçlarda trafik lambasına yaklaşırken ne bileyim 50 metre kala falan araç durmadan bosa almanın sanzimana zararı olur mu?
forbidden link' Alıntı:sayın gradient arabanız 1.4t değilmi TURBO ya dikkat çekerim herkes cok yakmasından söz ediyor almadan bilmiyormuydunuz TURBO nun anlamını?