Vitesi boşa almak zarar verir mi?

Ynt: Vitesi boşa almak zarar verir mi?

eketen link' Alıntı:
Sn gradient in sorusuyla çok yakma arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz? Sizin ifadenizle TURBO nun anlamı ile otomatik viteste N konumuna almanın zararı varmıdır ı nerede kesiştirdiniz.

sn eketen bir insan vitesi boşa aldıgında ki zararı heralde keyfinden ogrenmek istemiyordur tasarruf için soruyordur 2.ise benim yazdıgım bu msj sizi neden bu kadar rahatsız etti onu anlayamadım?

forbidden link' Alıntı:
benim yazdıgım bu msj sizi neden bu kadar rahatsız etti onu anlayamadım?

Biraz daha katılım sağlayıp buranın üslubunu öğrendiğinizde bunu da anlamış olacaksınız.

forbidden link' Alıntı:
sn eketen bir insan vitesi boşa aldıgında ki zararı heralde keyfinden ogrenmek istemiyordur tasarruf için soruyordur 2.ise benim yazdıgım bu msj sizi neden bu kadar rahatsız etti onu anlayamadım?
öncelikle kendinizi tanıtır mısınız? soruya gelince ayağınızı gazdan çekiince yakıt 0 a düşer boşa alınca 0.7-0.8 civarında olur bu nedenle boşa almak az yaktırmaz tamamen bilgi eksikliğidir

astraowner link' Alıntı:
öncelikle kendinizi tanıtır mısınız? soruya gelince ayağınızı gazdan çekiince yakıt 0 a düşer boşa alınca 0.7-0.8 civarında olur bu nedenle boşa almak az yaktırmaz tamamen bilgi eksikliğidir

bilmeniz gereken bilgiler profilimde mevcuttur oradan bakabilirsiniz...

eketen link' Alıntı:
Biraz daha katılım sağlayıp buranın üslubunu öğrendiğinizde bunu da anlamış olacaksınız.

ben nerede nasıl konusacagımı sizden oğrenecek deilim sn eketen siz kendi uslubunuzu farkında değilsiniz heralde....

forbidden link' Alıntı:
ben nerede nasıl konusacagımı sizden oğrenecek deilim sn eketen siz kendi uslubunuzu farkında değilsiniz heralde....

forbidden link' Alıntı:
bilmeniz gereken bilgiler profilimde mevcuttur oradan bakabilirsiniz...

forbidden link' Alıntı:
sayın gradient arabanız 1.4t değilmi TURBO ya dikkat çekerim herkes cok yakmasından söz ediyor almadan bilmiyormuydunuz TURBO nun anlamını?
Ben soruyu yakıt tasarrufu acısından sormadım bu bir, ikincisi araba alma konusunda da tecrubeliyim ve forumdakiler bilir aracımdan memnunum. Turbonun anlamini da biliyorum. Turbo kelimesini buyuk yazmanizi da anlayamadim. Agresif olmaya gerek yok bence.
Ben soruma mantıklı ve aklibasinda arkadaslardan ki bu forumdaki insanlar öyle zaten cevap bekledim sadece. Cevap yerine azarlama için değil.

gradient link' Alıntı:
Ben soruyu yakıt tasarrufu acısından sormadım bu bir, ikincisi araba alma konusunda da tecrubeliyim ve forumdakiler bilir aracımdan memnunum. Turbonun anlamini da biliyorum. Turbo kelimesini buyuk yazmanizi da anlayamadim. Agresif olmaya gerek yok bence.
Ben soruma mantıklı ve aklibasinda arkadaslardan ki bu forumdaki insanlar öyle zaten cevap bekledim sadece. Cevap yerine azarlama için değil.

estafurrulah bir azarlama veya baska birşey soz konusu değil zaten cevap ta verdim konuya sayın eketen in uslubunu yadırgadım ben sadece size karşı bir art niyetim yoktu yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın

bu dediğiniz yarı otomatik araçlarda geçerli dişliler birbirine surttugu için şanzıman arıza sı vermesine sebep oluyor tam otomatik araclarda bole bişe soz konsu deil

TURBO yazınca çok yakması gerekiyormuş iyi oldu bunu da öğrendiğimiz ama büyük harflerle olması lazım yoksa olmaz

eketen link' Alıntı:

forum kurallarını hatırlatmakta fayda var gereğinin yapılmasını rica ederim

26. Herhangi bir sebeple tartışma çıkarmak, ya da tahrik edici konular açıldığında konular kaldırılacak ve üyeye gereken ceza verilecektir.

24. Forumda yöneticiler ve moderatörler dışında uyarı veya herhangi bir yönlendirme yasaktır. Yöneticilerle her türlü ikili münakaşa ve uyarı yapanların üyeliklerine son verilecektir.

Geri