Xenon Far Alırken Nelere Dikkat Edicez???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Csher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
xenon olayında arıza ışığı yakanlarda var onada alırken dikkat edin bence ben sahibnden de görmuştum orjinal alman malı akvaryumun içinde bile yanıyor takım halinde 83 euro falandı almışken bir kere alınmalı bence

Ne kadar "görmek", ne kadar "görülmek" istediğinle ilişkili bu sorunun yanıtı.
Amacın önünü görmek ise 4300k'lıklar en iyisi. k arttıkça aydınlatma mora dönüyor, görünmek için iyi olabilir ancak 8000k kullanan adama yağmurlu havada allah kolaylık versin.

daha önceki arabamda 8000k vardı yağmurda çamurda hiç sıkıntısını çekmedim.

xenon alırken imkanınız varsa mtech marka alın ben hep o markayı kullandım hiç sıkıntı yaşatmadı bana biraz tuzlu geliyor ama içiniz rahat oluyor. zaten xenon yasaklandı sanıyorum 62 TL gibi bi cezası var.(merceksiz farlar için)
şuan için en ideali 6000k baş ağrıtmaz göz almaz

yani 4300 şuan için en iyisimi diyorsunuz arkadaşlar?? bnm için gece önümü görmek önemli görünmeye gerek yok zaten bakınca görünüyorum :)

evet en iyi isik veren 4300 k.

zaten 45 tl demiş zannedersem o yuzden fiyatı uygun??

Fiyat normal arkadasım uygun değil. Ampüllerin tanesi 20 - 25 tl olur. Verdiğin linkte çiftine 45 istiyor fiyat normal. Ama sana balastları ile birlikte lazım. Yani 2 balast 2 tane de ampül alacaksın. Onlar takım halinde satılır. Fiyatı da 80 - 90 tl den başlar.

açıklamarınız için teşekkür ederim arkadaşlar peki küçük bir soru daha sorucam ne tür bir marka almalıyım hangi markaya güvenebilirm ???

senitel marka al. hem ucuz hem çok kaliteli.

Arkadaşlar bende bişi soracam konu içinde oldu kusura bakmayın bende xenon takasım var araçtaki mevcut farlar b2 kasa farı sadece kısalar için sipariş edecem h7 mi oluyor acaba mercek felan yok ?

Ben orjinal 4300 leri söküp philips 8000 k taktım performansından memnum mavi mor arası rengi ile araba çok agrasif oldu sisli havada bile sisi yararcasına süper görüş var ancak yoğun yağmur anında deninenlerin hepsi doğru geceleri acaba farlarmı açmadımmı düşüncesine vardığım çok oldu.

arkadaşlar bende bişi soracam konu içinde oldu kusura bakmayın bende xenon takasım var araçtaki mevcut farlar b2 kasa farı sadece kısalar için sipariş edecem h7 mi oluyor acaba mercek felan yok ?

h7 ....

Geri