Xenon Far Alırken Nelere Dikkat Edicez???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Csher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben 8000K taktırdım yağmurda bi değişiklik fark etmedim sisede daha rast gelmedim gayet memnunum

Arkadaşlar bende bişi soracam konu içinde oldu kusura bakmayın bende xenon takasım var araçtaki mevcut farlar b2 kasa farı sadece kısalar için sipariş edecem h7 mi oluyor acaba mercek felan yok ?

Uzunlara xenon olmaz , sadece kısalara almanız lazım. Uzunların xenon olması için bi-xenon denilen mercekli farlar lazım , tek ampul hem kısa , hem uzunda kullanılıyor, bizim vectranın orjinal farları valeo marka H7 ampul dür. Uzunların orjinal ampullerini değiştirmeyin. Kısalara takacağınız xenon için mercekli far kullanırsanız 4300 - 6000 k arası ) ceza da yemezsiniz.

vay bülent bey xenon şekli mi yapıcaz :D

Yavaştan bişiler yapmaya çalışıyoruz :D Senin verdiğin farkarı dahada açacam araç zaten vukaat en koyusundan amarikan çizilmez var xenon olsada bişi olmaz :)

modacar la z tech arasında kaldım fıyatları aynı bırde 5000k ıla 6000k arasında kaldım bılgılendırırsenız sevınırım 5000 k olan araclarda polıs ceza kesmıyor mu yoksa angel mı olması lazım her turlu kesıyorlar mı

arkadaşlar sentinel alın. kendi opelimde kulladım gerek görüş gerek kalite çok iyi bi ürün. bi kaç arkadaşıma da tavsiye ettim onlar da çok memnun. geçen 110tl ye aldık h7...

h7 nedir arkadaşlar?? ve ne için tavsiye edersiniz???

6000k nasıl yağmurda felan

Geri